-Annem Kizlar çok muzdaripim bu konuda yardım please 🥲 Bebeğimi emziriyorum fakat ne zaman emzirsem diğer göğsümden süt akıyor batıyor tüm üstüm başım 🤦🏼♀️Ekşi süt gibi kokuyorumm 👀 Buna nasıl bir çözüm önerirsiniz tecrubelii annisler 🥺
NoNameee Minigiim-vebenn52 kalkanı dışarda çok rahat kullanamazsınız o yüzden ped de bulundurun bence
gdaslik -Annem e bebektekiler iyi benim kızım 4 buçuk yaşında şuan hangi markalar vardır bilmiyorum 3 sene oldu emzirmeyi bırakalı
Enas2365 -Annem vakumlu süt toplayıcı alın. Emzirirken diğer memeden alan sütler için kullanılıyor. Sütünüz boşa gitmesin.
Churcill -Annem bence ped kullanmayın hem süt boşa gitmesin hem de pedler hava almadığı için pek önermiyolar bebekte pamukçuk falan yapabilir kalkan gibi bişey daha iyi olur diye düşünüyorum sütü toplamak açısından ya da birinden emzirirken diğerine mochi tarzı bişey tutabilirsiniz
-Annem Churcill Ya aslında boşa gitsinde istemiyorum az değil akan gerçekten 🤦🏼♀️ Bı ara göğüs pompasinin haznesini gogsumun altına tutmustumm bır yandan emzirip bir yandan onu tutmak bana zor gelmisti. Ama sabit tarzı birşeyler varsa neden olmasın 🙅🏼♀️
Fa1503 -Annem göğüs pedi kullanıyorum ben de ama çok doluyor kötü kokuyor göğüs kalkanı almayı düşünüyorum
Hnd_01 -Annem mochi pomba tam bunun için ☺️emzirirken diğer göğüse yapistiriyorsunuz,içinde biriktiriyor.sut de ziyan olmamış oluyor.
-Annem Hnd_01 Ayy sabitse mantıklı aslında💁🏼♀️ ben kendi imkanlarımla yapmaya çalıştım ama emziriken bir yandan onu tutmak olmuyor zor geliyordu 👀👀