AzcikMantikliOlun neanladinyurdagull sezaryen tereddütü olan insanları bi de normal doğumu görsen ölürdün heralde şeklinde korkutmanız? Biz burada sağlık sorunu olmayan risk durumu bulunmayan gebeleri vajinal doğuma yönlendirmeye çalışırken sizin bu yazdığınız hiç etik değil. Nesi varmış normal doğumun size göre?!?!?
Pamuk Elli98 Daha 26+2 ama serklajliyim.Erken gelebilir canı öyle bisey olursa sezaryen olacak.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin🙏
Defnegul20 Elli98 ben üç sene önce sezeryan oldum hiç öyle bir şey hatırlamıyorum acaba uyuşukken mi yaptılar. İkinciyi yapıcam korkmaya başladım herkes karın bastırma olayından bahsetmiş
prensesyolu625 Defnegul20 bende 5 sene önce genel anestezi ile doğum yaptım bende hatirlamiyom acaba dogumhanede çıkmadan tam uyanmadan mi yapıldı anlamadım ki
Kediannesi1 Elli98 çok özür dilerim tahmin edemedim azeri olduğunuzu 😀 yok hiç zorluk çekmedim yani ameliyat oluyoruz sonuçta karna bastırmanın ne gibi zorluğu olabilir ki böyle düşünün o an söyleyin korkuyorum deyin zaten kibar davranırlar
Elli98 Pamuk Normal bende istedim doktorum nefes ve kalbjn hızlı atıyo ve sezeryani onerdi canım bana😌
abnw Elli98 sezeryanin en zor kısmı da o bence, bana 2 yada 3 defa yaptılar ama ben çok ağrı hissetmiştim
gamzecgr Elli98 hiç bişi anlamıyorsunuz ben bittiğini bile anlamadım sağaa sola cekiyormuş gibi dokunmayı hissediyorsunuz sadece l
Sevdayaz Elli98 ilk doğumumda yapmadılar bana sezaryen olmuştum. İkinci ye az kaldı neye göre yapıyorlar acaba bilemedim ama kendinizi korkutmayın hiç. Herkesin acı eşiği farklı.
gamzecgr Elli98 evet akşam doğurdum daha hic ne zaman başladı bitti anlamadım darısı başınıza inşallah ☺️☺️