Sevdayaz Canann1601 inşallah kendi sancınla bir avazda sağlıkla gelir diyelim o zaman. İnsan bir yerden sonra kavuşmak istiyor artık bir de ağırlaştıysan gün geçmiyor😂🌸
Canann1601 Sevdayaz amin inşallah çok teşekkür ederim 🌸 ay sormayın hem de ne agirlasmak. WC ye giderken yoruluyorum sağa sola dönerken resmen işkence çekiyorum 😄
Sevdayaz Canann1601 aynı durumdayım bir de 3 yaşına girecek oğlum var sürekli oyun istiyor. Artık doğsun da kendimi iyi hissedeyim diye bekliyorum.
Canann1601 Sevdayaz Allah kolaylık versin daha zor o durum benm ilk bebeğim hicbsey yapasim gelmiyor bir bardak su içmek için mutfağa gitmek bile yoruyor. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi en kısa zamanda inşallah 🙏🥰
Altunay_2020 Sevdayaz benim de ikinci sezeryan 25 aralikta🥲iyice zorluyor artik hamilelik, oglum da zor bir cocuk 3.5 yaşında. Ayaklarım belim çok ağrıyor artık, şu günler geçse artık hayırlısıyla🤲
Sevdayaz Altunay_2020 aynen valla evde çocuk varken zorlanıyor insan canım sağolsun da çocuklara bakarım bir şekilde modundayım😂 sayılı günümüz kalmış sağlıkla gelsinler inşallah🌸