Anonim28 öncelikle çok geçmiş olsun. 🙏🏻
Aynı durumu bende yaşadım 1 hafta geridendi gelişimi , doktora gittik kontrole 8 hafta 4 günlük felandı her şey yolunda bir sıkıntı yok demişti doktorum. 10-15 gün sonra lekelenmem oldu kendimi çok yormuştum ondan kaynaklı sandım. Doktora gittim, 8 hafta 6 günlüklen kalbinin durduğunu söyledi doktor yani muayene olduktan 2 gün sonra kalbi durmuş. Ben 10-15 günlük süre içerisinde hiç bir şey hissetmemiştim lekelenme olana kadar. Kürtaja alacağız dedi. Kese bozulmadığı için düşük olması için ilaç yerleştirdiler, sonra uyutup kürtaja aldılar. Sonrasında her hangi bi sorun yaşamadım. Her şey tertemizdi, gebelik açısından hiç bir sorun yok tekrar deneyebilirsin dedi. Genetik her hangi bir rahatsızlığın var mı onları araştır istersen . Şuan 3 ay 1 haftalık hamileyim ve daha önce hiç bir şikayettim olmamasına rağmen bir anda vücudumda şişlikler çıktı , lupus olabileceğini söyledi romatoloji doktoru bir önceki gebeliğinde bundan kaynaklı sonlanmış olabileceğini , ikinci gebeliklerde daha çok hastalığın kendini gösterdiğini söyldi.