Rozalii-67 Hamilelikte karın guruldaması yaşayanlar varmı ben artık utanıyorum gerçekten bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
Aynur52 Rozalii-67 karın guruldaması değil de karnımın içi acıyor yani hafif bastırıyorum acışıyor var mi yaşayan
nurcan355 Rozalii-67 ay bende geçen gün 2 gün üst üste yasadim niye boyle olduguna sasirdim hatta uyuyamadim karnimin sesine 😂
Rozalii-67 Canan-_16 kız eşimin yanındada zaten hep oluyor oda bana diyo migden şarkı söylemekten yorulmadimı bazen o kadar gür ki sesi vala utaniyorm artk 😂
Rozalii-67 Filiz_76 ya benimde önceki gün gittim kontrole aslında sorcaktim ama doktorun yanına gidip bebeğin kalp atışlarını duyunca soracağım bütün soruları unutup sürekli watsaptan mesaj olarak soruyorum artk utanıyorum 😂
Ozlemgokce Benim midemden değil de bağırsaklarımdan geliyo bebekten dolayı bağırsaklar sıkıştığı için mi artık bilmiyorum ama gaz çıkartmış gibi ses çıkıp duruyo rezillik ya gkfdçlfslelfflssjd
Rozalii-67 Ozlemgokce geçen kaynanamlarda sofrada oldu resmen ses duyulmasn diye yalandan hapşurmaya çalıştım daha beter oldu 😂😂
Ozlemgokce Rozalii-67 ay çok kötüü ahahahahrjdh artık devamlı karnımdan geliyo yanlış anlamayın diyorum bende kocama kaynanama falan rezillik ya 😂😂
Rozalii-67 Ozlemgokce kocamı geçiyorum o alıştı artık ama daha 3 aylık evliyim yine utanıyorum kaynanamda ne zaman guruldamaları duysa sen soğuk kapmışsın diyo garibim daha ne diyeceğini şaşırdı avutmak için 😂
Rozalii-67 Filiz_76 ay hiç bilmiyorum ki benim ömrü hayatımda bu kadar karnım guruldamadı ya buna acil bir çare bulmam lazm
Rozalii-67 Filiz_76 dimi ya evde tek olunca sorun olmaz da ortamlarda tam bir rezillik benim için bu durum😂
Filiz_76 Rozalii-67 hahahaha kız dur gülmekten oldum özelikle akşam yatağa girip uyuduğunda eşinle 😂😂😂😂😂😂