Kurtköy şubesinde gidiyorum çokk memnunum 🌸 çiçek gibi hastane. Tertemiz, ferah… 22 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri buraya geliyorum hiçbir sorun yaşamadım. Nihan hocaya takipliydim, detaylı ultrason için Ünal beye gittim iki üç defa onunla görüştüm, sonrasında Fatma hocayla tanıştım ve onunla devam ediyorum. Üç doktor için de aşağı yukarı aynı şeyler söyleniyor. “Ben sormasam bir şey söylemiyor.” Hanımlar evet, hamileyiz heyecanlıyız, bebeğimizle ilgili her şeyi uzun uzun dinlemek istiyoruz ama hepimizle böyle ilgilenmeleri mümkün değil. Kimse bizi karşısına alıp saatlerce içimizi rahatlatacak şeyler söyleyemez kimsenin böyle bi vakti de yok. Kim bilir ne sıkıntılı gebelikler vardır onlarla eminim ki uzun uzun detaylıca ilgileniyorlardır. Sizde ve bebeğinizde bir sorun yoksa “her şey yolunda” diyorlar ve gönderiyorlar. Ben bu yönlerini çok beğeniyorum. Gerçekten bir durum varsa konuşma gereği duyuyorlar. Gayet netler. Sorularınızı zaten cevaplıyorlar, cevaplamak da zorundalar tabii ki. Sizin de içiniz rahat olabilir sonuçta hepsi kaç yıllık tecrübeli doktorlar. Ben hepsini çok beğendim. Hepsinin işinde iyi olduğunu ve işlerini ciddiyetle yaptıklarını düşünüyorum. Çok yakınlık, sıcaklık aramaya da gerek yok bence herkes işini yapıyor. Fatma hocayı da çok sevdim, buradaki yorumlar beni de endişelendirmişti ama gayet ilgili ve güler yüzlü davrandı bana.