Polatalemdar şöyle oldu benim günüm bi kaç gün kadar geçmişti beklenen doğum tarihimde sıyırma diye bi işlem yapıp eve gönderdi ondan sonra nişanım 2 gün sonrada suyum geldi ben duştayken eşim aramış hemen gelin beklemeden demiş oraya gittik muaynemi yaptı yatışımı verdi. Ssvd olduğu için suni sancı veremeyeceğini 24 saat bekleyebileceğimizi söyledi. Genelde su gelişinden 2 saat sonra sancı başlarmış benim akşam 5 e kadar hiç bişeyim olmadı. O saatte kadar düzenli olarak nat mi çektirip telefonla baktı polikinlikte çalıştığı için bu sürede de kendisi 2 defa açıklık kontrolü yaptı. Ben kontrolden çok hoşlanmadığım için sıklıkla ebelerin kontrol etmemesini de tembihlemiş akşam 10 gibi benim sancılarım sıklaştı açıklığım 5 cm olmuştu gece 2.30 da tam açıklıkla doğumhaneye aldılar orada yönlendirmesi çok iyiydi. Beni hiç strese sokmadı yerde çömelmeme öyle ıkınmama bebeğin sırtı sağda olduğu için sağa yatarak ıkınmamı söyledi ben yok yapamıycam falan dediğimde buraya kadar geldik bak saçlarını görüyoruz biraz daha dayan diye hep destek verdiler bu sırada da nst yle bebeğin kalp atışlarını sık sık kontrol ettiler 25 dakikanın sonunda bebeğim doğdu kesi yapmadı eşini beklerken sohbet etti . Sonra fotoğraf çektirdik batikonla temizledi kanamamın durmasını bekledi doğum böyle bitti. Doğum anında gayet anaç birisi rahatlığı da sanırım tecrübesine dayalı . Sabahta geldi kontrollerimi yaptı kendi adıma güzel bi doğum geçirdim ekiptende memnum kaldım.