yavrusincabim1807 Ben henüz ikili takım ,kıyafet vs almadım sadece zıbın aldım kısa kollu ve sıfır kollu 😌siz neler aldınız yada alacaksınız? kaç tane 0-3 ay almalıyız 🤔uzun kollu almalıyım birde hava sıcak olacakya doğduğunda🧐
orkide123p3t yavrusincabim1807 ben 3 tane 0 3 ay tulum aldım canım nisan sonu doğumum iki tane de hastane çıkışı alırım yeter diye düşünüyorum bakalım
Adenala yavrusincabim1807 Hastane çıkışı aldım canım alt üst takım uzun kollu Müslin örtü aldım 3 6 aylık yazlık takımlar aldım
melisinmutfakblogu yavrusincabim1807 mayıs sonu haziran başı gibi doğumum olck benimde 1 yaşında oğlum var cinsiyeti kız olursa bir kaç parça alrm onun haricinde herseyimiz var abisinden iki bebeğimin arası 20 ay olacak ikiz bebek arabası aldm sadece zibin konusuna gelince yaz ayında bebekler genelde sadece zibinla duruyor 3 6 ay zibin almak mantıklı diğerleri hemen küçülüyor 0 3 ay alacak olan arkadaşlarım 2 tane alsanız yeter kilolu bir bebek olacaksa 10 gün anca giyebilir kalıplar zaten küçük
ZehrAren yavrusincabim1807 ben bı kaç kıyafet alırım yeter.Abisinin kıyafetlerini giyer.Abisinde temiz kullanmıştık😄
yavrusincabim1807 orkide123p3t çok kirletir üstünü dediler ben 12 tane zıbın aldım içine giydirmelik 🙂 aynen tulumda alacağım kısa kollumu aldınız tulumları
yavrusincabim1807 melisinmutfakblogu ya abana arkadaşım yenidoğan aldırdı 6 tane 6 tamede 0-3 aylık aldırdı aslnda bana görede yenidoğanlar çok küçük elim kadar zobınlar
yavrusincabim1807 Adenala e bebekten 6 tane yenidoğan zıbını 6 tane 3 aylık o zıbınlardan aldım canım ama yenidoğanlar çok küçük belki değiştrrm arkdşm yönlendrmişti ama 10 gün anca giyer gibi yenidoğanları 🥲
melisinmutfakblogu yavrusincabim1807 yenidoganlar aşırı küçük benim oğlum 3760 doğdu 1 hafta kullandı yenidogani 0 3 ayları 10 gün anca kullandık 3 6 ay almıştım ben çoğunluk onları kullandk
Nurkyn05 16 haftalığız henüz birley almadık .Cinsiyetin belli olmasını bekliyoruz 🥹sizce hastaneye kaç kıyafet konulmalı?
melisinmutfakblogu Nurkyn05 ilk bebeğim Ekim de doğdu biz 3 takım koymuştuk reflü cikti sürekli kustu evden 5 takim daha getirdim hastanede 3 gun kaldik bebegim 8 takim kullandi (cok kusan bebe sorunu) kendim de 4 takim pijama kullandim kanamam coktu benimde hastabezi kullanmama ragmen 4 takim yetti banada
Cgdmerl sevgul43_ hayat ve bebek ihtiyaclari hem çok hem de pahalı 😊 aylara yayarak herseyi alıyorum ben mesela.
melisinmutfakblogu Cansel32525263 bugün gittim uyuyordu uyanmadı bacak bacak üstüne atmış göstermedi 13+6 günlük haftaya cuma tekrar gidecegim
Nurkyn05 Cansel32525263 hayır henüz belli değil develet hastaneleri söylemiyor 🥹özelden randevu aldım haftaya umarım öğrenirim🫠♥️