Nmyyy Guzelanne00 bende de yüksek riskli çıktı fetal dna yaptırdım bekliyorum inşallah güzel hayırlı haberler alırız
Mayaaa34 Ya Allah askina ins nedir ya Allahin adini yazmak bu kadar zormu insAllah bebeğiniz sagliklidir!
Btlbet Mayaaa34 inanın boyle birsey aklıma gelmedi allahın adı alınmaz mı nerden cıktı.suan nelerle ugrasıyoruz
Waffleveliyaninannesi Btlbet ikili testin sonucu kesinlik vermez risk yüksek çıkıp bebek sağlıklı da olabilir risk düşük çıktı diyelim bebek down sendromlu doğabilir yani şimdiden bebeğinizi strese sokmayın diğer testin sonucunu bekleyin. Ne gelirse Allah’tan rabbim daha kötülerinden korusun 🙏🏻
Naciyemutlu Benimde yaş 1:459 ve hiç takmıyorum çünkü kesin net sonuç değil. Annem sağlık çalışanı sordurdum kadın doğumcu tanıdığına risk yok demiş kendi doktorum bakalım ne diyecek. Bide sadece yaş etken değil ki ense kalınlığı kalpte büyük delik burun nazal kemiği olmaması yada kısa olması sonra totel risk yani birçok birleşen olacak. İçinizi ferah tutun
Hilalrkn Btlbet inşallah 🙏 İnsan ister istemez bu iş ticarete mi döndü diye düşünüyor. Çünkü ilk hamileligimde sadece 2li test yapılmıştı ve risk yoktu. İkinci hamilelikte 2 li test yapıldı risk yoktu ama 4 lü test bi yapıldı dünyam tersine döndü resmen
Nayas 4 gun önce bnde yaptırdim 2 li tarama testi. E nabizda boyle yaziyodu ins bi sıkıntı yoktur herkezin içinde benimkinde de . Papp a 8,12 degeri Free b : 28,8 yaziyor. Sizde ne yazıyor. ? Rapor çıkınca gelmemi soylediler 13 gune kadar ?
pmedic112 Nayas kan sonucunun ekine grafik yükleniyor o önemli ona bakabildiniz mi? Benim grafikte yüksek riskli çıkmıştı