HavvaK zeyzey00 evet devlet hastahanesi. Kent plazayı geçince cadde üzerinde tramvay durağının karşısında.
HavvaK zeyzey00 damlanur Dderryaa EgeAysimaAras Hlmehsyn Havvamina Mino Mmine2019 Asaf01 SuAte Yasmnnn Sevgili hemşehrilerim🤗 Ali Kemal Belviranlı hastanesinde ücretsiz gebelik eğitimi veriliyor. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü Doğumda bilgili olmak ona göre hazırlanmak çok önemli. Orada Elif ebeden alcağınız eğitimle çok rahatlıcaksınız 🥰
zeyzey00 HavvaK Canım bunu belediye ücretsiz veriyo ztn illa o hastane değil ben şuan annelik eğitimi alıyorum oda ücretsiz haftada 2 gün .. 15-20 haftalık olunca da gebelik eğitimine geçicez
Dderryaa zeyzey00 suriye hastanesi diye diyorya herkes ondan bilemedk 15temmz hastanesi diye geçiyordu
Hulya06 Hlmehsyn Merhana canim bende Medicana Jule hanima gidiyorum cok memnunum kendisinden ilgili,güleryüzlü,numarasını veriyor acil bi durumda araman için 👍🏻
Destina21 Sumeyyegyretli medovada da var her ayın ilk üç p.tesisi ücretsiz.. Ben gittim çok memnun kaldım.. doktorlar da geliyor sadece hemşire değil.. kadın doğum doktoru diyetisyen fizyoterapist . Psikolog ..yeni doğan doktoru v.s .. 7 ocak p.tesi 14 ocak p.tesi ilk üç pazartesi şeklinde..herkes katılabilir .