merv0384 iyi geceler kızlar bugün randevum vardı özel hastaneye gidiyorum doktor ayrıntılı ultrason yaptırmak istersen 350₺ ücreti var ve peşin alıyoruz dedi daha önceden devlet hastanesinden ayrıntılı ultrason için randevu almıştım devlette yaptırsam bi farkı olur mu
Bo25 merv0384 farkı yok para cebinde kalsn çocuğun eksiğini bseyini alrsn 400 TL az para degl..Devlete gt
kocisininprensesi merv0384 bende devlette yaptırmayı düşündüm ama malesef ki devlette randevu bulmak neredeyse imkansız. O yüzden özelde kendi hastanemde yaptırıcam haftaya 198 tl ücreti
Elya merv0384 hiç bir farkı yoktur canım benim arkadaşımda öyle yapti devletde daha uygun dedi fiyati sonra da sonucunu kendi doktoruna gösterdi benim de 3 ocakta randevum var ama ben özelde yaptircam 400 tl ye
Turgutbebek Kbrasuer devlette yaptırmak için önce gebe polikinligine gidip muayene mi oldun yani doktor mu detaylı ultrason günü verdi canım yoksa direk ultrason randevusu mu aldin
crazygirl Crnarz Eşim biraz eski kafalardan biz ayrtinli ultrosnla mi doğduk sanki yaptırma diyor 45 dk uzzun
Merveayhan Mayasey yok kuzum ya ne uzun sürmesi 30 dakika en fazla o da herşeyi ne bakıyorlar o yüzden
Crnarz crazygirl birşey diyemiyorum canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız
Mayasey Kbrasuer o zaman neden o kadar pahalı ki.. Kimisi 45 dk sürüyor demiş. Doktora göre değişiyor demek ki