Busragul97 fotoğraf yok canım
Cinsiyet tahminciler buraya 🥰
umrumdadegil şimdi paylaştım
Busragul97 erkek gibi
- Düzenlendi
Busragul97 yaa maşallah burnuna 😍😍 çok Kibar duruyor kız bence bu 😍bacak arasını tam çekmemiş
- Düzenlendi
umrumdadegil
15 haftada erkek gibi denmişti çok hareket ettiği için net göremedik
21haftada devlette detaylıya girdim erkek dedi ama ikilemde kalır gibi söyledi sanki aşırı hareket ediyordu
Bende erkek hissediyorum ama tabi bilemiyorum da
Bacak arasına göre erkek
Busragul97 konudan farklı olucak ama buraya resim nasıl yüklüyorsunuz bi türlü yapamadım
Busragul97 yaa olabilir çekmiş fotoğrafı bacak arasını ama net göremedim kibarlığından kıza benzettim😅 erkektir ama ya iki seferdir erkek diyorsa doktor tekrar baktır tabi yine emin ol sürprizle karşılaşılaşmazsın inşallah 🤭
Zilanozev mutluresim.com a girip fotoğrafı yükle ordan kopyalayıp buraya yapıştır
@“umrumdadegil”
src=“https://mutluresim.com/images/2023/12/13/nWWmuG.md.jpg” alt=“nWWmuG.md.jpg” border=“0”></a> banada bakarmısınız
umrumdadegil ayy oldu teşekkür ederim 🥰
Aysenur0 daha çok küçük ama kese duruşuna göre erkek oluyor sanırım 🥰
umrumdadegil
Valla çok şüphede kaldım bende kızımda da özele gittim ama 14. Haftada %70 kız demişti 24.haftada net kız olduğunu öğrenmiştim ama bu çok hareketli ve hiç kız denmediği için %80 erkektir düşüncesindeyim bakalım hakkımda hayırlısı ☺️
Busragul97 bence erkek bacak arasını kapattığı halde cikinti görünüyor
Girl_boy_annesu
2 hafta sonra gideceğim bakalım ne olacak o zamana net öğrenirim inşallah buradan yazacağım :)
umrumdadegil yaa teşekkür ederim 🤗