Yigit_Yagiz_Moms Elli98 kişiye göre değişir ama sürekli yatmaz ev içinde yürüyüş yaparsanız 1 haftaya toparlanırsınız tabi eğilip kalkarken falan yine ağrı oluyor ama ilk günler gibi olmaz
Mevlude_Sahin Elli98 Geçen sene spinal oldum, nasipse şubatta bir doğumum daha var. Spinal bence büyük rahatlık, her şeyim farkında oluyorsunuz sersem gibi olmuyorsunuz, bebeğinizle ilgilenebiliyorsunuz
2cocukluu-annee Elli98 yani spinal olarak deil de sezeryan olarak dikislerini kesinlikle islak ya da nemli birakma canim enfeksiyon kapabiliyo bu gibi durumlarda.bi de aciyi cok dinlememye calis yani illa ki agri sizi oluyo biraz ama korkarsan ve her an bi yerin aciycakmis gibi bi beklentiye girersen bu sana daha zor gelebilir.
zumraninannesii Elli98 güzel geçti sadece bı ara .midem bulandı hemen iğne yapıyorlar zaten ben tekrar spinal istiyorum genelden korkuyorum ve inşallah hayırlı bı şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı
Mevlude_Sahin Elli98 Ağrılar her iki doğum şeklinde de oluyor. Bir bebek dünyaya geliyor ama ben hastanede kaldığım sürece ağrı kesici verdi hemşireler. Çıktıktan sonra ağrı kesici alacak kadar kötü ağrım olmadı şükür. Bunda sık sık yürümenizde etkisi var bence
Merve171214 Elli98 16 gün önce 2.spinal anestezi ile doğum yaptım bence spinal rahatlık daha önce başka sebepten ameliyat geçirdim genel anestezi vermişlerdi ayılırken inanılmaz zorlanmıştım o yüzden spinal tercih ettim iyiki spinal diyorum
Zes Elli98 spinal belden yani .acı ağrı hissetmiyorsun ben hemşirelere sohbet ederken bebeğimi çoktan çıkarmışlardı bile çok güzel bir an genel anestezi isteme bence sağlıkla gelsin yavrunn
C9-3_g Duru24 ben korkuyorum çünkü akrabam belden uyuştu ama kestiklerini hissetim biliyorum dedi ve ben beyincik sarkması ameliyatı oldum belden sıkıntı olurmu
Duru24 C9-3_g anestezi doktoruyla görüşün muhakkak sezeryan öncesi. Zaten hissedeceksiniz ama canınız yanmıyor acı hissi yok
Zeyasln Elli98 valla ben yarı uyanık olmak istedim spinal dediler bilseydim epidural isterdim bu seçeneği kimse sunmadı yeni öğrendim spinal beldeki sıvıya vuruyorlar iğneyi epiduralde direk bele vuruluyor muş spinal istemem bida epidural yapsınlar 😅
Merve171214 Elli98 bu bünyeden bünyeye değişiyor ben iki doğumumda da ilk gün uyuşukluğum geçtikten sonra ayaklandım 3.gün ev süpürür durumdaydım 7.gün normal hayatıma geri döndüm