3prens1prensesmom Elli98 tabiki son dogumda yanimda kimseyi istemedim tek basima kaldim evde cocuklarimla ve oylesi daha guzel oldu😊
2cocukluu-annee Elli98 ayaga kalkarken zorlanmadim hatta o zaman hemsireler şaşirmişti.ben fazla yatmayi sevmem oyle belki de ondan hemen kalktim ilk yuruyusum falan da rahatti aci olarak zaten kucuk adimlar atiyodum zorlamamak icin acı cok cekmedim
Yigit_Yagiz_Moms Elli98 Ben ilk sezeryanımds belden uyuşturmalı tercih ettim şimdi ikincisi de aynı olacak yine belden uyuşma tercih edeceğim çünkü bebeğimin doğduğu anı görmek istiyorum müthiş bir duygu 🥰
Ceviz6550 Elli98 doktoruma video fotoğraf çeker misiniz demek aklıma gelmemişti siz isterseniz bır sorabilirsiniz belki yapar yazacaktım 🙂
Furelcag Elli98 her şeyin bir zorluğu vardır, ben bana temas edilmesini sevmediğimden dolayı sıkıntı yaşadım, evet bi can scısı oluyor ama bence kısa süreli zaten 3 4 sefer yapıyorlar pis kan rahat çıksın diye 😒
Furelcag Elli98 he birde karna bastırma derken, doğum sırasında olandan mı yoksa dopumdan sonra olandan mı?
zumraninannesii Elli98 ben 2023 9 ocakta spinal sezaryen oldum 2. Kez gabeyim bunuda spinal istiyorum genelden korkuyorum spinal daha iyi bebeğimi görebiliyorum onun için
zumraninannesii Elli98 güzel geçti sadece bı ara .midem bulandı hemen iğne yapıyorlar zaten ben tekrar spinal istiyorum genelden korkuyorum ve inşallah hayırlı bı şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı
C9-3_g Duru24 ben korkuyorum çünkü akrabam belden uyuştu ama kestiklerini hissetim biliyorum dedi ve ben beyincik sarkması ameliyatı oldum belden sıkıntı olurmu
2cocukluu-annee Elli98 yani spinal olarak deil de sezeryan olarak dikislerini kesinlikle islak ya da nemli birakma canim enfeksiyon kapabiliyo bu gibi durumlarda.bi de aciyi cok dinlememye calis yani illa ki agri sizi oluyo biraz ama korkarsan ve her an bi yerin aciycakmis gibi bi beklentiye girersen bu sana daha zor gelebilir.
Yigit_Yagiz_Moms Elli98 sezeryan sonrasında oluyor tabi ama ağrı kesici iğne yapıyorlar rahatlıyorsun