Mercimeek Elli98 ben daha önce bir kaö ameliyat olmak zorunda kalmıştım genelde ouyanır uyanmaz ağrılarım başladı belden olduğum da 6 saat sonra ağrılarım oldu
Furelcag Elli98 2 kez spinal oldum, korkmayın hiç korkulacak bişey yok her şeyin olup bitmesi 20 dk o ilk ağlama çok güzel hiçbişey hissetmiyorsunuz ☺️
Kiwitoveannesi Elli98 ilk kalkış biraz zordu sonrası bol bol su içtim ve hep yürüdüm hiç ağrım olmadı baş ağrısı için nescafe ve çay içtim yürümeye başlayınca
Furelcag Elli98 her şeyin bir zorluğu vardır, ben bana temas edilmesini sevmediğimden dolayı sıkıntı yaşadım, evet bi can scısı oluyor ama bence kısa süreli zaten 3 4 sefer yapıyorlar pis kan rahat çıksın diye 😒
Furelcag Elli98 he birde karna bastırma derken, doğum sırasında olandan mı yoksa dopumdan sonra olandan mı?
AdinsMom Elli98 belden spinal oldum ama sonrasında 6 ay bel ağrısı çektim ama benimki %1lik bir kısmın başına gelen bir olaydı ve sonucu çok ağır oldu 6 ay düz yürüyemedim yer geldi oğlumla ilgilenemedim ama geçti yine spinal olurdum daha uzman biri tarafından
2cocukluu-annee Elli98 benim ilkim belden olmustu cabuk ayaklandim ve bebegimi ilk gormek nasip oldu o kacusma anı falan cok guzeldi o yuzden bunu da bir sıkıntı cikmazsa belden olucam insallah
2cocukluu-annee Elli98 ayaga kalkarken zorlanmadim hatta o zaman hemsireler şaşirmişti.ben fazla yatmayi sevmem oyle belki de ondan hemen kalktim ilk yuruyusum falan da rahatti aci olarak zaten kucuk adimlar atiyodum zorlamamak icin acı cok cekmedim
Mercimeek Elli98 kemiğimi kestikleri için benim ekstra bir ağrım olmuştu onunla kıyaslama kesinlikle kuzum
Ceviz6550 Elli98 belden uyusturmali oldum iki sezaryanimida öyle oldum herşeye şahit oluyorsunuz o anlar çok kıymetli sonrasında da herhangi bir problem olmamisti
Ceviz6550 Elli98 doktorumun telefonundan asistani çekmişti doktorum akşam yanima geldiğinde yollamıştı bana
ikibaloglanannesi Elli98 evet hemen ayaklandim ben. 3.gun her şeyimi kendim yapıyordum. Ben bunu çok hareketli oluşuma bağlıyorum.