Nazlimom Elli98 belden oldum ben spinal genel de kendinize gelmenizi bekliyorlar kuzenim ağrıyla uyanmıştı bence spinal daha iyi ayrıca ilk doğduğu anca ki anını o ağlamasını hiç bişeye değişmem💗
LamiyaCetinkaya Elli98 2. bebeğimi bekliyorum, ilki normaldi bunu da öyle istiyorum ama bir terslik olursa spinal isterim ilk anını görmek için 💚
MelteM2cck Elli98 ilk dogumum spinal 2.de spinal olcak inşallah çok memnun kaldım o yüzden 2.yide spinal istiyorum çok rahat
caglakorkmaz Elli98 Korkudan ziyade endişem var kızım için, benimle yatıp uyuyor emerek.. hastanede kaldığım süre de idare edilebilecek mi diye
LamiyaCetinkaya Elli98 Doğum bu adı üstünde, kolay olmaz muhakkak, ha normal ha sezaryen. Ama zorluk derecesi de kişiye özel 🙏
Yaprakdokumuseverr Elli98 Genelden aşırı memnun kaldım. Şuan ssvd istiyorum ama tekrar sezaryen olursam yine genel isterim. Hiç ağrıyla uyanmadım. Narkozumun dozunu çok iyi ayarlamışlar odaya bebekle girdim ayıktım.
Mercimeek Elli98 ben daha önce bir kaö ameliyat olmak zorunda kalmıştım genelde ouyanır uyanmaz ağrılarım başladı belden olduğum da 6 saat sonra ağrılarım oldu
SusamTanecigi Elli98 ilk doğumun genel anestezi ile oldu mecbur kabul ettim ağrı ile acı ile uyandım ama o olacak illa operasyon sonuçta şimdi spinal olacak şubatta inşallah doktorumda dahil daha konforlu olduğunu söylüyor
Kanalize Elli98 spinal tercih ettim ve çok memnun kaldım ameliyatım çok kolay geçti çabuk toparladım hemen yürümeye başladım ama sonrasında iki üç gün başım ağrıdı o kadar olur diyorum
Kiwitoveannesi Elli98 belden uyuşma yaptırdım ilkinde çok rahattı sakinlestiricide vurdular çok güzel geçmişti