DENIZ_55 prematureanne02 Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah dokunabilirim izin verirler evet ciğer için igne beyin için serum takıldım cuma sezeryan olacağım doktor sen toparlan gösteririm üzülme dedi maşallah rabbim nazardan saklasın inşallah bende o günleri görmeyi nasip etsin rabbim inşallah
prematureanne02 DENIZ_55 inşallahh🙏🏻 emin olun bebeğiniz iyi olucak çünkü onlar çok güçlü tabi sizinde güçlü olmanız gerekiyor. Sağ sağlim evinize götürdüğünüz günleri de görün inşallah 🙏🏻🙏🏻
Yeliz34 DENIZ_55 hiç bişey olmuycak Allahın izniyle dualarımız seninle ve Göktürkle sen güçlü ol oda güçlü olsun
DENIZ_55 prematureanne02 Amin inşallah cnm evet biliyorum guclu oldugunu doktorlar kalbi durar dedi cok şükür bu zamana kadar sorun olmadi🥰
Civciv_ DENIZ_55 Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸güçlü durun bebeğinizin size ihtiyacı olacak
DENIZ_55 Civciv_ Amin inşallah tek korkum sezeryan nasıl geçecek ben ve bebeğim nasıl olacagiz diye çok merak ediyorum 🥰
Kediannesi1 DENIZ_55 çok sevindim doktor iyi olunca insan daha güçlü oluyor, ayrıca sezaryeni kolay atlatırsınız bebeğinizde olacak aklınız ama yormayın kendinizi yine de güçlü olmak için güzel yiyin bol dinlenin bol su tüketin
DENIZ_55 Kediannesi1 sağol teşekkür ederim cnm inan yazmanız bile beni o kadar rahatlatıyor ki rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi süreç beni bekliyor biliyorum ama bebeğim oğlum için ben herseye katlanırım yeterki o iyi olsun başka bisey istemiyorum 🥰
DENIZ_55 Htckrlp Amin inşallah bunu çok istiyorumda yaşayamam herhalde direk kuveze gideceği için genede iyi düşünmek istiyorum 🥰
Tugbasuu Allah’ım şifa versin annesine hemen kavuşmak istemiş demek ki 🙏 bütün kalbimle dua ediyorum sizin için lütfen güzel haberlerini de paylaşın inşallah Göktürk bebeğin bize 🙏🙏