An53 Nerdeyse hiç kilo almamışsınız neden bu kadar üzüldünüz ki ben de kilo problemi yaşıyorum ama kendimi asla aç bırakmam acıktığım an bir şeyler yerim çok zararlı olmadıkları sürece hassas bi dönem 9 ay kendinize müsaade edebilirsiniz
OguzMoms An53 Kendimi ac birakmiyorum aslında hatta en geç 2 saatte 1 mutlaka bişey yiyorum çünkü açlığa dayanma sürem 2 saat 🤣 Ama yani keşke pogacayi saat 12 de değilde sabah kahvaltıda yeseydim ne gerek vardı yani 🫤 Ah ah ömrüm diyetle geçtiği için hep bu korkularım canim
OguzMoms Hnd_01 Kız senin avutma şeklin benimkindende beter tostun ağrı gecirdiginide ilkkez duydum afiyetler olsun 🤭
Hnd_01 OguzMoms hahaha dimii 😅🤭😂ilk doğumumda açken gece başladı agrilarim.16 saat aç kaldim.dogumdan sonra hemen yemek yedim.travma oldu heralde 🤭şimdi ağrım baslayasiya yemek geliyo aklima 😅sağol canimmm 😍sabahı bekliyorum.devam ederse doktoruma haber vericem.
Sevvalll42 OguzMoms bişey olmaz inşallah çok yağ yapacak şeyler yeme bende evlenmeden önce 48 kiloydum evlendim 55 falan oldum hamile kaldım 77😓 şimdide 74 doğumdan sonra gitmedi hiç kilom
OguzMoms Sevvalll42 Ah ah lohusalıkta dikkat etmek çok zor insan emzirdigi için ruhu cekiliyo sanki bende lohusaligimda çok almıştım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum insallah sende verebilirsin kilolarını canım 🌸
Aysemm44 OguzMoms Ben şimdi 96 kiloyum ahahaha ne görsem yiyorum valla ama gören dio sen 96 değil sanki 67-69 kilosun kilomu hiç beli etmiyorum çok şükür 😍
OguzMoms Hnd_01 Oh hadi hayırlısı olsun bakalım bende yemek yerken aşırı mutlu olanlardanım valla gece yatarken hep sabah ne yesem diye düşünürüm 🤣🤣
MelteM2cck OguzMoms haline şükret maşallah ne var ki senin haftandayken 6 kilo almıştım 😁 şimdi 28 haftadayim 16 kilo oldu artısım
OguzMoms MelteM2cck Yaa kaç kiloyla hamile kalmıştın doktorun kizmadiysa şanslısın bazı doktorlar kiloya aşırı takik
MelteM2cck OguzMoms 80 kiloyla hamile kaldım. Doktorum kızıyor da kim takar onu 😁 hamile olan benim kiloyu alan benim 😁 İlk hamileligimde 25 kilo aldım. Bu 2.benim
OguzMoms MelteM2cck Kız öyle deme bu kiloların bide sonradan vermesi var 🤣 Benimde 2. İlkinde çok fazla olduğum için şimdi dikkat ediyorum bende
2erkek1kiz MelteM2cck ay canım oda bişeymi 80 kg zayıfsın 😂👌 96 ile hamile kaldım doktorum 115 olursun dedi 3. Gebeliğim 95 im şuanda 34+2 hiç kilo alıcam diye takılmadım almadım da eğer kolestrol şeker çıkmıyorsa canımın istediğini yiyorum 🥹
asell13 OguzMoms ben gece sofra kuruyorum 😂😂 eşim işten geç geliyor mecbur sofra kuruluyor bende yiyorum napim 17 haftalık olduk hala -1 kilo 😅😅