_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 kız ben suni de aldım ilk gebelikte ilişki yede giremiyorum doğum için de hiç birşey yemiyom😂😂 senin saydıkların bnde hec yok. 😂😂😂😂
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 diğer iki gebelik te sıkıntı olmadı ilişkide ama bunda yapamıyorum doktor yasaklamadi hem ağrı oluyor hemde istemiyorum hormanal yani anlayacağın
Ilba_34 _ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 bide aynı gün yatıyomuşuz hepimiz hastaneye 😂😂 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin ben bebeğimle konuşuyorum gün içinde bakalım dinlerse iyice pandalar gibi oldum bi oraya bi buraya devriliyorum 😂😂
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 aynanda dogurursak komik olur cidden 1 ocak çocuğu olsun istiyorum inşallah olur
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 rabbim güzel vakitte nasip etsin benim öyle gün istediğim yok aslında bende Ocak doğumluyum ama sonlarında o zamana kadar durmayacağı için ümitlenmiyorum 😂😂
_ruyaninannesi_ Ilba_34 inşallah pek burçlara bakmam ama benim kızda oğlak 11 Ocak gibi günü gözüküyor erkende gelebilir hiç belli olmaz 😂😂😂
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 anladım cnm bndede oluyordu sonradan düzeldi rabbim herkesin yardımcısı olsun İnşallah zor bir süreç 🥰🤲