Humannrle Sevvalll42 bizim burada acilde almıyorlar Canım 😢 Evde gebelik yok ovülasyon var yaptım pik çıktı acaba gebelik mi
Sevvalll42 Humannrle Humannrle valla olabilir ikiside koyu çıkmış git erkrn gebelik testi al yakınlarda ezzane yokmu
Sevvalll42 Humannrle illa sabah yapmaya gerek yok şimdide yapabilirsin ama adetini geçtimi erkem gebelik alsaydın
Humannrle zey-nep11 bi kaç gün önce açık kahve akıntım vardı göğüs hassasiyetin ve en en büyük olanı aşırı halsizlik canım
ipos Benim de bu şekilde açık renk kahvemsi pembemsi bi akıntım var peçeteye gelen 2 gündür, 4-5 gün sonra test yapacağım. 9 aralık’ta yaptığım negatif çıkmıştı, reglim de düzensiz. Umarım pozitif sonuç alırım
Humannrle ipos bende de öyle akıntım vardı ama kesildi iki gündür canım inşallah sende pozitif görürsün 🤲🏻
ipos Humannrle inşallah 🙏🏻 bugün de geldi akıntı. Dayanamayıp sabah erken gebelik testi yapsam acaba sonuç çıkar mı ya çok heycanlandım. İlk kez böyle oldu
MaMmedova_ Seymoshh ablaaa bu gün bende de oyle oldu adetime 4 gün var bende hamile ola bilirmiyim ??? 🥹🥹🥹🥹
Humannrle ipos bence çıkar canım ben adetime 4-5 gün kala kan verdim 2-3 gün önce kaset test yaptım ben buradayım diye bağırdı 🙈 inşallah sağlıklı ilerle kolaylıkla ve hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah seninde pozitiftir Canım
adaytomomy Humannrle Benimde 12 gün gecikmem oldu şimdi kahverengi leke geldi ama belki adettir diye bugünde bekliyorum sizce hamilelik olabilir mi test alsam çıkar mı ki?
ipos Humannrle dün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama çok hamileymiş gibi hissediyorum…. Kanama da totalde 3 gün sürdü.