Humannrle Bat 16 Aralık ve benim bugün sabahtan beri lavabodan sonra silinirken peçetete açık kahverengi akıntı geliyor böyle öğrenen arkadaşlar oldu mı 😍
Seymoshh Humannrle benim o şekilde oluyor regl vaktim geldiğinde lekelenme oluyor bir iki gün sonra bitiyor hooop bir bakmışım hamileyim inş seninde öyledir🤲🏻
Dilekylmaz Humannrle benimde iki gün öncesinden açık kahverengi akıntım başladı devam ediyor testim silik çıktı azönce birde sabah denicem sizin akıntı kaç gün sürdü
2prensesannesiiii Humannrle 2 gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşadım kahverengi leke öncekinde 1 gün bu gebelikte 2 gün sürdü normalde lekem olurdu ertesi gün söker regl olurdum yerleşme kanamasında leke kesiliyor devamı gelmiyor
MaMmedova_ Seymoshh ablaaa bu gün bende de oyle oldu adetime 4 gün var bende hamile ola bilirmiyim ??? 🥹🥹🥹🥹
123459 Benimde transfer sonrası 6.günüm lekelenme gibi bir belirtim yok bende beklemedeyim inşallah nasip olur isteyen herkese amin.
Gulsah_g_ Beklediğim adet gününden 3 gün önce kahverengi lekelenmem oldu adet olacağımı düşündüm ama test yaptığımda pozitif olduğunu gördüm. Umarım senin için de güzel haberler olur
Humannrle Sevvalll42 ya inşallah benimde öyledir 🤲🏻 test sonucum hala çıkmadı ama progesteron 45 çıktı acaba bi gebelik belirtisi olabilir mi bilginiz var mı bu konuda
Sevvalll42 Humannrle galiba oda hamilesiniz demek eğer hamile olduğunuzu öğrenirseniz etiketleyin beni
Humannrle Sevvalll42 inşallah öyledir canım adet öncesi de kanamayı hazırlamak içinde yükselebiliyormuş heralde bi arkadaş öyle söyledi ama ben inşallah hamileyimdir🤲🏻 yani etiketlerim 🥰
Humannrle Sevvalll42 inşallah gebeliktir canım inşallah bi sonuç çıksaaa bu sağlık ocaklarının betayla bi garezleri var bence
Sevvalll42 Humannrle aynen ya niye acilden vermiyosunuz ben hep acile gidip veriyorum bir saate çıkıyo
Humannrle Sevvalll42 bizim burada acilde almıyorlar Canım 😢 Evde gebelik yok ovülasyon var yaptım pik çıktı acaba gebelik mi