Anneyiim Erolemell normal doğum olduğu için tarih veremiyor ki uygulama ya göre günüm bitince eğer daha gelmezse yine suni sancı verirler diye düşünüyorum
Arzuanne Anneyiim erken doğum riskim var şuan ve hamilelik zor geçiyor sağlıklı olsunda zaman hemen geçsin doğurayım istiyorum
gulcanak02_ Anneyiim son 17 uygulamaya göre ama bebeğim en son tersti birde sezeryan istiyorum ben bu cumartesi kontrolüm var 38 oluyorum bir hafta sonra falan tarih verir bence bebeğime kavuşurum inşallah
Ghlgl @“Erolemell” 36 haftalığım 2. sezeryanım son 20 günüm kaldı benimde ilk çocuğum 1 yaşındayken hamile kaldığım için baya zorlandım 2. hamileliğimde
Blueberry0 Anneyiim son 24 bende normal bekliyorum inşallah kolay bir doğum olur sağlıkla gelsinler😍🤍
seymmnr Anneyiim benim de son 25 ve artık heyecandan çıldırıyorum 🥲 Normal doğum olacak Allah nasip ederse. en doğru en güzel zamanda sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰
Gamzeazem Anneyiim ben özel bölgemin ağrısından soldan sağa dönemez oldum üst kısmı çok fazla ağrıyor yaşayan var mıydı acaba
12345ipek Rmysyldrmmm benim sabah altıda yatış yapılacak suni ile suyu azalmış riske atamam dedi doktor açıklık 2 cm