Derinnmom 30+1 kızlar bugün bebeğim çok hareketli bütün gün hiç durmadı sağa sola gidiyor yukarı baskı yapıyor. Hareketleri çok sert oluyor irkiliyorum geceleri de böyle, sizce normal mi?
Ebrar00 Derinnmom gayet normal benimki 25. Haftalarda başladı o gün bu gündür benim gece uykum kalmadı inanılmaz hareketli her tarafımda geziyor doktoruma da sormuştum normal hareketsiz olmasından kork demişti 🥲😂 şu an 32+4 üz ..
Gizemd-01 Derinnmom ben 23+4 üm. Pek hissetmiyorum yani böyle hafif hareketler . Çok nadiren tam hissedilir geliyor. Bende huzursuz oluyorum hep vursa tekmelese de hissetsem diyorum yoksa bişe mi oldu neden vurmuyor falan diyorum
LavinsMom Derinnmom evet bana soylediler guya 30 dan sonra haraket azalir ama aksine 36+2 yiz 30 dan haraketleri dahada artti hala da artmaya devam ediyor. Buyumesi falan guya haraketi kisitliyormus hicde oyle olmadi 😄
Arzuanne Neden normal olmasın benimki bayadır öyle asla durmuyor ben uyumuyor mu diyordum da 2 kere çok hareket ederken ultrasondaydım bebek gayet uyuyor uyurken tekme atıyor galiba 😄
Derinnmom Arzuanne diğer haftalara göre aşırı sert hareket ediyor büyüdüğü için mi böyle yoksa bi derdi mi var merak ediyorum 💁🏻♀️😂
Arzuanne Derinnmom benim 16 da hissettim ilk sonra hiç durmadı bu gün ayağını dayadı resmen ayağını gördük babası ellesin aşırı heralet ediyor her uyandığımda hareketli çok nadir durduğu sizin büyüdüğü için heralde benim hep öyleydi
Derinnmom Arzuanne bizimki de aynı babası öpüp dokununca daha da hareketleniyor 😂😂 bilmiyorum ya aşırı sert tekmeler atıyor yanımda olsa bende ona atardım 😂😂
Derinnmom Minigiim-vebenn52 bu aralar canım herşeyi çekiyor hskdjdjd geçen markete gittim yolda çikolata yerim diye alayım dedim neyse dedim bi tane halley bi pakette jelibon alayım yolda eve giderken yolda yerim sjdjdjjd ev marketin karşısında üçüsünü de yedim djdkkdkdkddk
Dilooo Bizde 30 haftalıktan sonra yerinde durmuyor canımı acıtıyor bazen bizde çok hareketliyiz canım normal yani
Arzuanne LavinsMom bazı doktorlar sallıyor bu gün 30 haftalık bebişime ki kilosu 1700 lerde gelişim geriliği dedi önce çok üzüldüm ama kilosu gayet iyi