Yonca_26 poyrazin_annesi28 agrim vs yok baska bisey olsa agrim olur herhalde ne bilim aksam saatlerde bi kac saat böyle oluyo sonra alt karin da belirginlik oluyo 🤷🏻♀️
Yonca_26 Anne18 kiz benim 6haftalikken belirginlesmeye baslamisti karnim gören sok oluyo simdiden bu kadar mi büyüdü diye valla bilmiyorum😃
poyrazin_annesi28 Yonca_26 Tamam kuzum da bebek daha kasik kısmında bu kadar yukarı çıkmaz. 16-20 haftalarda yukarı dogru çıkmaya basliyo
Yonca_26 poyrazin_annesi28 vallah bilmiyorum ki canim doktora gittigimde sorcam kendisine bu durumu bakalim ne dicek
Yonca_26 Teraziii hahaha gecen kanamam olmustu doktoruma gittim ultrasonda bebegi gördük eller ayaklar kipir kipir yerinde durmuyo😂😂
Spgrr Bende 13 haftalik hamileyim 5 günde önde gidiyor ama daha hareketlerini bile hissetmiyorum canım ve ikinci gebeliğim bebegin bu haftalarda o kadar yukarı çıkmış olmasıda mümkün değil 🤷♀️
Yonca_26 Spgrr henüz bende hareketlerini hissetmiyorum canim bi kac gün öncesine kadar sürekli karnimin alt tarafi belirgin oluyodu ama iki gündür böYle üst taraf olmaya basladi vallah bilmiyorum ki 🤷🏻♀️
Mervs 13 haftalık bebeğin o kadar yukarıda olmasıda imkansız yaklaşık 7. Aylarda oralarda oluyor bence doktorunu danış o şişkinliği bana garip geldi şuan bebek çok küçük ve çok yenice elleri kolları ayakları çıkıyor
MehtapGkmn Benım 20. Haftadan snra karnım büyüdü karnını görünce haftanı fazla sandım kızz maşallah diyelim 😂
Duysal Yonca_26 aaaa ben şok bende 13+2 karnim daha dümdüz ve senin karın cizgin bile çıkmış nasıl oldu öyle 🤗 hadi ilkse hizli büyümüş ama o çizgi çok sonra çıkıyor
Spgrr Duysal karın cizgisi benimde ilk bebegimde hemen çıkmıştı gogus uclarım kararmıştı ikincide 13 haftalık hala çıkmadı o hormonlarla alakalı diye biliyorum