Fnen 2512tugbaclk 29. Haftam 11 kilo aldım ilkinde de 16 kilo almıştım verdim hemen emzirirken bol bol su için verirsiniz
gokyuzununogrencisii 2512tugbaclk ben 29 .cu haftadayim ve 10.kg almışım hemşire çok almışsın falan dedi 34 .cu haftadan sonra daha çok alırsın normalde dedi aşırı canım sıkıldı… 81 le hamile kaldim şuan 91 kg yum
Nurbusra_ 2512tugbaclk 27+6 8-9 kilo arası aldım 63.5 la hamile kalmıştım boyum da uzun değil çok aldım gibi bundan sonrası nasıl olcak acaba 🤦♀️
gebeskaplumbaga 1palyaco o sırada 3 ayda 10 kilo veren ben 🫠bende kolay kolay kilo alan biri değilim üzülüyorum giden kilolarıma
1yenianne11 gokyuzununogrencisii bende 80 le hamile kaldım 90 kiloyum bana gayet iyi almışsın kilon bebegede sana da yaramış dedi 29+1 im bende hatta 2 3 tane doktora gittim bana çok kilo almissin vs bişey demediler
Minikkanne34 01180322 merhaba lar aynı kiloda hamile kalmışız bende 25 .haftada 9 kilo aldım Dr. Çok kızıyor elimde değil bugün diyet verdi şekerli ve tatlı hayatımdan tamamen çikarmam gerekiyor Muş 3 ayda kaç alırım bilmiyorum ama can sıkıcı bir durum
Gozdecaner 2512tugbaclk 30 dayım 13 kilo aldım doktorum herhangı bir şeker problemim vs olmadığı için ve çok genç olduğum için sorun etmemem gerektiğini söyledi biraz pozıtıf basan biri zaten ki emzirirken dikkat edilirse hepsi gidiyor alınanların😋
MinikkCivcivim 2512tugbaclk 24.haftamdayim henuz hic almamisim bi taraftan gzuel birsey olsada bi taraftan uzucu olabiliyor acaba zayif mi olacak bebek diye dusunmuyor deilim🙃