Esim Dün betam 178 çıktı, yarın tekrar kan vereceğim. Bugün doktor ultrasonla baktı kist gördü, çok kasık ağrım var normal mi acaba, internetten biraz baktım hamilelik belirtilerinde de var kasık ağrısı ama sizlerden de duymak istedim neler yaşadığınızı
Melikemrvvv Esim Esim kist ile betanın alakası var mıdır bilmiyorum ama bende çok yoğun kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum yarın doktora gideceğim🥹
Zeyba Esim benim beta 3 aralıkda 36 çıktı 11inde tekrar kan verdim 1523 çıktı kasık ağrım var ara ara geliyor ve aşırı karnım gergin sanki 2-3 aylık hamile gibi hissediyorum karnım da çıktı 😂
Serendipity16 Esim ilk haftalar sanki adet olacakmış gibi ağrılar olur önemli olan uzun sürmemesi vücut şu an kendini hamile olmaya hazırlıyor bende kaç kere korkarak acile gitmiştim bi sıkıntı yoktu
Ahsksdk Esim beta 400lerdeyken banada kist demişti ama halbuki bebekmiş😅 sonra 2000lerde gittim tekrar bebek olmadığını söyledi 1 hafta sonra özele gittim bebeği keseyi her şeyi gördüm😂
Esim Melikemrvvv benim belimde şuan bir şey yok ama kasık ağrısı ve gaz durumu fazla yaşıyorum son adete göre 3+4 günlüğüz, yarın kanda düzenli artış var mı diye bakılacak
Esim Zeyba maşallah, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, biz de yarın artışın düzgün olup olmadığına bakacağız inşallah sağlıklıdır 🥰 bazen az bazen aşırı oluyor kasık ağrım korkuyorum, 1.5 yıldır istiyoruz ilk kez hamile kaldım aşılamaya gitmek için adetimi bekliyordum o yüzden biraz da stres var 😊
Zeyba Esim inşallah düzenli artışın olur seninde ama hayatından stresi çıkartman gerekiyor küçücük şeker tanesi kadar da olsa hissediyor biz kadınların hata yaptığı en çok konu kafaya takıp stres yapmak ama elde değil işte 😂
Esim Zeyba normal diye okudum hep internette, umarım normaldir 😊 ve bir an önce geçer istemeden her an oluyor 🤭
kizannesi16_ Serendipity16 bende bazen gitmeyi düşünüyorum düşük korkusu ile ama dediğiniz gibi vücut kendini hazırlıyor tatlı tatlı ben buradayım diyor 😍😍
kizannesi16_ Ahsksdk hayırlı olsun bazı doktorlar gerçekten çok yanıltıyor özellikle devlet üstün körü bakıyorlar çünkü herşeye
Esim Ahsksdk ben beta 178ken gittim kist dedi, patlama ihtimaline karşı yukarı doğru uzanma vs dedi. 2 gün sonra kan istedi 480di bidaha kan vermene gerek yok dedi haftaya gel keseyi görürüz belki dedi ama bilemiyorum. Benim döngüm 23 gün 28e göre hesaplıyor uygulamalar kafam karıştı
kizannesi16_ Aynı durum bendede var beta 166 ultrasonda kese göründü 4 haftalık gebeyim ama kasık karın bel sırt bacak ağrılarım var ara ara göğüslerde hassasiyet halsizlik. Ama bu ağrılar benide korkutuyor düşük tehlikesi olucammis gibi hissediyorum
Merve_31 kizannesi16_ ayy demek ki yanlız değilmişim benimde 5+4 ilk gebeliğim aşırı kasik ağrım ve sırt ağrım var düşük falan mı olcak diyorum bazen 🥺
Esim kizannesi16_ 166 ile kese görünüyor mu benim adet tarihime göre 3+5 döngüm 23 gün bugün betam 480 doktor haftaya çağırdı keseye bakmak için
Serendipity16 kizannesi16_ kanama lekelenme olmadığı sürece korkmayın tabi insan yine hep panik halinde oluyor sık sık kontrole giderseniz içiniz rahat eder sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
kizannesi16_ Merve_31 benim İkinci gebeliğim ama ilkinde böle bişe yasamadim. Her gebelik farklı olur derlerdi inanmazdım bu daha çok ürkütüyor beni nedense. İnşallah sağlıkla ilerler sürecimiz 😊😊🙏
busranuur Esim 7 haftalığım aynı şeyler bende de var kist hamilelikte oluşan bir şeymiş kendiliğinden kaybolur sıkıntılı bir durum değil dedi doktorum ağrıları sorduğumda da normal demişti. Bel ağrısı özellikle çok yaşıyorum dayanılmayacak bir ağrı değil tabiki ama insan yinede korkuyor özellikle ilk gebelik olunca bide progesteron hormonum 16 çıkmış 20 olması gerekirken progestana başladım fitil şeklinde o da zorluyor bir tık🥹 Daha ilk haftalardan zorluk çekiyoruz rabbim sağlıklı sağ salim bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Esim busranuur amin herkese inşallah 🤲🏻 isteyen herkese de nasip etsin Allah çok farklı bir duyguymuş bugün tekrar tahlil yaptırdım 480 çıktı değerim. Kasık ağrım çok fazla ama ara ara geçiyor, bebeğimin oluştuğunu düşünüp şükrediyorum ağrıya da 🥰
Rabiul @Esim yaa ne kadar erken öğrenmişsiniz 🙈🙈ben 4+3 de belirtim yokken şans eseri öğrendim şuan 8+4 olmam gerekiyordu ama güzel beslenmişim ultrasona göre 9. Haftaya giriş yapmışım 😂😂
Esim Rabiul ben aşılama için adet olmayı bekliyordum, döngüm 23 gün günümde olmayınca aşılama için beklediğimden test yapıp şansımı deneyeyim dedim çok şükür pozitifi gördüm 🥰 şimdi bende neler yesem diye bakıyorum nasıl beslendiniz acaba, doktor haftaya çağırdı sanırım keseyi görürüz Salı günü randevum