Semas 36da gittigimde 2400dü biraz zayıf et yemen lazım demişti doktor bu hafta 38 oluyorum bakalım kaç kilo olmuş🧐 sizin 36da kaç kiloydu hatırlıyor musunuz?
    Semas Benimde 38+0 bugün kontrolde 3400 çıktı. Bende kilosundan dolayı normal doğuramıcam diye korkuyorum. 3 kilo tam ideal zaten canım
      Ben toplamda 22 kilo almışım 😱 doktor dA çok kIzdı inşallah Doğumdan sonra gider ya
        Secily benim de 36 haftada 2.400 dü doktor o zaman da zayıf demişti 38ci haftada tekrar bakalım demişti işte bugün baktı 2 haftada 400 gram almış yine zayıf büyük ihtimal zayıf dogucak dedi en fazla 3 kilo olur dedi
          Ben bugün gittim 3800küsürdu birde vajinada batma oluyormu bu aralar bebek hareket ettikçe batıyor bişeyler
            38+0'da 3.300 gramdı geçen hafta almamıştı kilo ama bu kontrolde 3.300 olmuştu 🤰🏻❣
            Semas normal doğum düşünüyorsanız en güzeli 3-3,5 arası dogması zaten önemli olan sağlıklı doğmaları🎈
            Bu kilo muhabbetlerini üzgünüm ama hiç anlamıyorum. Forumda çok sık görüyorum ve sanki herkes bebeğinin kilosunu kıyaslıyor gibi. Kilolu bebek sağlıklı anlamına gelmiyor ki doktor zaten normal şartlarda bebeğe ve haftaya göre kiloyu değerlendiriyor. Bebeğin kilosundan ziyade sağlıklı olup olmadığının daha büyük önemi var bence.
              37+4 te 3500 gramdı ultrasonun yanılma payı da var tabi unutmamak lazım