Boncukk123 leylaaa1268 evet canım bence de oyle bir an önce hissetmek için gun sayıyorum herseyden once saglıklı olsunlar ☺️🌸
aasl Boncukk123 Mide yanması da cok kötü oluyor. Benim de bazen midem yanıyordu onun için yoğurt yiyordum ya da yeşil elma yiyordum iyi geliyordu sizde deneyebilirsiniz belki iyi gelir 😊
Boncukk123 aasl ilk 3 ay herseyi denedim canım hiçbirisi fayda etmemişti ama ikinci tremester da belki faydalı olur denerim cok tesekkur ederim 🌸
Serendipity16 leylaaa1268 benimde göbüş artık dışarı çıkınca falan belli olmaya başladı mide bulantım zaten hiç yoktu 😂 ağrılarım vardı enfeksiyondan kaynaklı oda azaldı çok şükür ama bebek hareketlerini hissetmiyorum hala hisseden var mı ? Nasıl bir şey
leylaaa1268 Serendipity16 benden tam olarak hissetmedim, sadece geceleri bir seyirme oluyo göbek yanlarımda, ama bebekmi başka birşeymi çözemiyorum, ilk gebelik için erken aslında, yakından daha çok hissederizz🤲🏻💗
Beeyzanurr leylaaa1268 ben de tam bugün 16. Haftaya girdim 1 2 saattir sol kasığımda hafif sizlamalar var bakalim yarin doktor kontolum var. Cinsiyeti 12. Haftada söyledi erkek
Serendipity16 Btlgndz ben 15. Haftamda devlete gitmiştim erkek demişti direkt zaten özeldeki doktorum da erkek demişti
Rabiamiyy leylaaa1268 biz 16+3 olduk çok şükür iyiyiz balayı zamanlarını yaşıyoruz 😅 cinsiyeti 14 de öğrendik oğlum olacak ilk bebeğim ilk heyecanım 🥰
nuraysrhn 15+6 yız bazen ara birseyler hissediorum gecen günü baya harekett etti bida görsel olarak görünmedi ama icimde harekt lerini nadir hissediorum ikinci bebegim
Serendipity16 leylaaa1268 bende de bazen bir şey pıt ediyor ama bağırsak hareketi mi bebek mi bende çözemiyorum 😂 inşallah tekme attığı günleri de görürüz 💜
Aylin969696 Bende 16+6 yım bugün çok şükür cinsiyeti öğrendik erkekmis yemekten sonra hafif hafif bir seyirme oluyor sanki ama bagirsakmi bebekmi insan emin olamiyor inşallah 2-3 haftaya hissederiz hepimiz 🥰
Sosisligunlerr Myrtle merhaba bende 17+5im bugün ve daha hareket hissetmedim doktorum 24 haftaya kadar çok normal dedi birde kızlar daha geç oynarmis bizim minik kızmışta 🤗 Plasentadan dolayı yazmışsınız Plasentanız aşağıda mı acaba benimki aşağıdaymis doktorum söyledi acaba tehlike arz edermi hep kafamda sorular 🥴
Myrtle Sosisligunlerr tam hatirlamiyorum ne dedigini. Ters rahmimden dolayi mi diye sordum hayir deyip baska bilimsel cevap verdi tutmadim aklimda :). Tehlike olsa doktorlarimiz derdi diye dusunuyorum. Her seyin yolunda oldugunu soyledi :)
Myrtle Sosisligunlerr simdi kontrol videomu izledim. Plasenta rahmin ön duvarinda demis doktorum :) asagida dememis bana.
Sosisligunlerr Myrtle benim Doktorum da öyle dedi senin için bir durum yok ama her kontrolde muhakak hatırlat bana plesanta aşağıda diye dedi inşallah bir sorun olmaz sizin cinsiyetiniz belli oldu mu :)
Myrtle Sosisligunlerr 13 de kiza benziyor dedi 17 de de kiz dedi ama kesin degil dedi. 21 kontrolunu bekliyoruz :) bi acelemiz yok esimle. O da gostermiyor nazli :). Testleri sagligi yerinde sukur :).