Memolininannesi gokyuzununogrencisii ay ilk görünce bende öyle sandım ama değil iş okudum bildiğin asitli meyvesuyu 😂
Tatar59 Memolininannesi yok siz beklentiye girmeyin bence boşuna. Ben hep ananaslı soda içtim hiçbir sıkıntı olmadı şükür.
Memolininannesi Tatar59 tabiki zaten birazda goygoyuna yaptım bi şişe den dolayı doğuracağımı sanmıyorum 😂
Memolininannesi SERAP161 ben sıcak su ile duş alıyorum hatta leğene doldurup oturuyorum bebeği doğum kanalına yönlensin diye haraketler yapıyorum bu içeceği söylediler içtim ama sanmıyorum pek etkisi olcağını direk ananas yemek daha mantıklı
Memolininannesi Zehraumut henüz değil yarın inşallah 😂 2 cm açıklık var sancıda var doktor 4-5 cm olursa cuma yatış veririm dedi
Zehraumut Memolininannesi sancıların arası nasıl sık mı kuzu valla yarın da benim kontrolüm var 10.30 da alttan muayene edicek doktorum inşallah benimde açıklık vardır ben yarın suni ile yatış isticem doktorumdan
Memolininannesi Zehraumut sık sık değil arada bir düzenli bişi yok henüz yarın bende kontrole gircem ve açıklık artarsa inşallah doğum olucak 2. Doğum olucak sanki ilk doğum gibi herşey çok farklı 🥲 inşallah sende kolay bi doğum yaparsın
Zehraumut Memolininannesi benimde 2. Doğum ilk doğumum da herley kolaydı ya suyum açılmıştı birden doğuma gittim bunda herley çok Farklı amin cnm cümlemiz bir avazda kurtulalım inşallah
Memolininannesi Zehraumut benim de ilk doğumda suyum gelmişti suni sancı vermişlerdi o biraz zorladı bakalım hayırlısı hakkımızda heyecanlandım 😂
Zehraumut Memolininannesi bebeğin hareketi az 2 kez çikolata vs yedim girdim nst ye hareket sıfır kalp hep 140 dı 60 gram almış 10 günde bakalım hayırlısı pazartesi günü tekrar nst giricem 🤦🏼♀️