hicimm 22 haftadan beri çekiyorum o nalet ağrıyı doktor bebek kendine yer açmak için itiyordur seri hatta birgün nefessiz kaldım o ağrının yüzünden baliciler gibi poşet verdiler elime içine nefes al ver panik atak geçiriyorsun dediler ağrıdan ölüyordum ben o an doktor bir çözümü olmadığını ilaç veremeyeceğini doğurunca geçeceğini söyledi şimdi ise göğüs kafesim ağrıyor doktora yeniden gittim iki dinledi kansızsın ondan oluyordur dedi ama kan ilacı vermedi iyice cozuttular sana tavsiyem yatarken bacaklarının arasına sert ve yüksek bir yastık al sırtına değil bacaklarının arasına sok arabaya falan bindiğinde mutlaka bir yastık al ve o yastığı öyle bir ayarla ki hem belini hem de o ağrıyan yerine denk gelsin sandalyelerde yerde nerde olursan ol o şekilde otur bir de baktın dayanamıyorsun hemen duşa gir su çok sıcak değil ama çokda soğuk değil ılığı da hafif geçsin sıcak olsun az biley sonra kapat gözlerini ve suyu omuzlarından dök vücudunu rahat bırak çıkınca ağrı geçiyor şuan 36 haftalık hamileyim ben de anca böyle geçiyor 🤦♀️😔