Aysegull123 Merhaba arkadaşlar ben oksapar ve coraspin kullanıyorum 32. Haftada aspirini bıraktım ama içim içimi yiyo siz kaçıncı haftada bırakmıştınız
naneliseker_ Aysegull123 32. De bıraktım :) Doktoruna güven canım birsey olsa öyle basit değil bırakmak. Bir yandan sağlığın için bıraktırma zorunda.
Aseer Aysegull123 ben sadece oksapar kullandım🙄dr um bana coraspin vermemişti.32+5 iz,6. Haftadan beri oksapar kullanıyorum
Aliefezeyno Aysegull123 merhaba bende daha önce hamilelik zehirlenmesi yaşadım için hamilekigin başından beri aspirin kullanıyordum dün gititmde 27 haftaligim sun bir dahaki geldiğinde aspirini bırakırsın demişti 32 haftada. Şimdiden korku sardı beni de ya sıkıntı olursa diye
arirangg Aysegull123 Ben hiç kullanmadım. Sadece oksapar kullandım tüm hamileliğim boyunca. Doğum yaptım. Coraspin kullanan herkes o haftalarda bırakıyor endişelenmeyin
Aysegull123 naneliseker_ evet öyle aslında ama korkuyorum işte😞 sürekli hareketlerimi takip ediyorum psikolojim bozulacak
Aliefezeyno naneliseker_ merhaba bende bırakacağım bende biraz panik oldum şu an 28 haftalik 32 de bırakacağım siz bir şey kullanıyor musunuz. Bir önceki hamilelikte hamilelik zehirlenmesi geçirmiştim. Şimdi iyim tansiyonda iyi ama korkuyorum
Sumeyyealts Oksapar kullanıyorum doğuma 1 gün kala bıraktırıcam dedi doğumdan sonra da 10 gün kullanacakmışım fakat trombositlerim çok düşük doğumda kanamam çok olur diye korkuyorum
_almirasmom Aysegull123 kızıma hamıleyken banada doktor artık bırakman 31. Haftada dedi bende cok uzulmustum ama fazlasıda bebege zarar verıyomus
2prensesannesiiii Aysegull123 36 haftalarda coraspin bıraktım oksopar devam ettik 37+6 haftamda geldi kızım
Sedagnlty 2prensesannesiiii geç bırakınca amelıyatta kanın durmaz dıyorlar dogru mu acaba sızın amelıyatta kan sıkıntısı oldu mu bı de ben ecopirin kullanıyorum