1zehrs Rayiha17 kumral değil de buğday tenli gerçekten çok zeki ve kıvrak zekalı öfkeli bazen sakin 😅😂 ama gerçekten çok zor bi bebekti şuan 3 buçuk yaşında çok fark var şuan çok akıllı ama 😇😅
Zynp12 Nursumeyye5 eymen,Kayra,karen,Asaf, Gökalp,Metehan,arslan,Aras, çınar, Miraç,emir, doruk,bulut, Göktuğ,asil,
Rsahbaz Nursumeyye5 normalde kimseye bu ismimi söylemezdim ama oğluşum olursa adını Mahi koyacağım inş
Nursumeyye5 Senzinc Sanırım biz de karar verdik Zeyd olcak ama tek mi koysam yanına bir isim daha mı bulsam kararsız kaldım 😂
nrybyrr Bebişlerimize islami isimler koymak güzel olur diye düşünüyorum ben oğlum olursa Ali Ömer koyacağım. Güncel popüler isimler ahiret günü bana yardımcı olmayacak nihayetinde dinimizde önemli isim konusu..
Nursumeyye5 nrybyrr Evet kesinlikle öyle biz de bugün karar verdik Zeyd koycaz inşaAllah anlamı da içimize sindi ama tek mi koysak yanına bir isim daha mı koysak kararsız kaldık
nrybyrr Nursumeyye5 Zeyd de çok güzel, hayırlı, göz aydınlığı olsun size. Mustafa Zeyd, İsmail Zeyd bunları yakıştırıyorum. İki isim de konabilir bence🌸
Nursumeyye5 nrybyrr Amin çok teşekkür ederim🌸Bakalım içimize sinerse iki isim bulamazsak sadece Zeyd olcak inşaAllah