Nursumeyye5 elifgocmn-80 Ben de böyle şeyler düşünüp soğudum halbuki şuan çok popüler bi isim beğeniyorum da🤷🏼♀️
1zehrs 23_izmir uyumlu olsun diye mi bulamıyorsunuz ben hiç uyumlu düşünmedim bizim cinsiyet belli değil ama kız olursa aybüke hanzade elif naz birini düşünüyoruz erkek olursa bilmiyorum henüz😅
Rayiha17 23_izmir peki sizin oğlanın huyu nasıl? Bende yavuz selim düşünmştüm. Bide fotosu var mı diye merak edyorum genelde kumral oluyomuş. Doğru mu? Göreblir miym?
Rayiha17 1zehrs huyu nasıl acaba? Bende yavuz selim düşünmştüm. Bide fotosu varmı atablir misinz? Genelde kumral olduklarını duymştum da merak ettiğim için istiyorum
1zehrs Rayiha17 kumral değil de buğday tenli gerçekten çok zeki ve kıvrak zekalı öfkeli bazen sakin 😅😂 ama gerçekten çok zor bi bebekti şuan 3 buçuk yaşında çok fark var şuan çok akıllı ama 😇😅
23_izmir Rayiha17 benim oğlan baya esmer kaşı gözü hiç alakası yok 😅huyu da inatçı biraz zor bir çocuk genetik faktörler etkin olduğunu düşünüyorum
Zeyasln Nursumeyye5 oğlum doğmadan 2 yıl öncesi ismi belliydi Bulut aslan koyduk 2. Hamileyim cinsiyet henüz belli değil büyük ihtimal doğuma kadar koyamam isimlerden okdr uzağım oğlumda ne güzeldi önceden belliydi 🤦♀️
Zbsbzc1 Nursumeyye5 ben kıvanç koyacam oğlum ve eşim istiyor. Bana kalsa Aren - marsel - karan koyabılırdım . Ama cogunluk onlarda 😀