Gamzeli63 Nursumeyye5 33 haftaligim biz sonunda karar verdik ama arada kaldığımız isimler Alperen Göktuğ Alparslan Alper İlker
Nursumeyye5 Mesa3333 Gerçekten isim kısmı ne kadar zormuş ya hiç mi bi isim içine sinmez aslında çok zor beğenen biri de değilimdir ama yok yani 😖
Mesa3333 Nursumeyye5 kızımda bu kadar zorlanmadım ben de .ben de zor beğenmem ama neden böyle oldu anlamadım.umarim bulabiliriz.Goktug şu an düşünüyoruz bakalım
Elifelif0110 benim eşimde sürekli Alparslan diyip duruyor ben ağır diyorum bana göre tabi sonra Atakan, Kutay , Oğuz Kağan bunları bir Öner istersen Türk isimleri belki beğenir ☺️
Mesa3333 ZehrAren 4 sene önce nasıl bulup koydunuz çok şaşırdım şu an çok çok popüler kızımızın ismi Asel Duru.o yüzden eşim Asil istiyordu
ZehrAren Mesa3333 ben bi markette çalışırken farklı bir marketten biri geldi.Asil bey diye çocuğa seslendiler ben ilk defa o zaman duydum ve oğlum olursa adını asil koyacam dedim.Tabi bekarım o zaman 😄Eşim de aynı şekilde bı kızım olursa Asel koyacam demiş kendi yanında o da bekar tabi.Nasip kısmet kızım olmadı ama asilim oldu 🥰
Nursumeyye5 dilaraRecep Babaların Alparslan merakı nedir gerçekten anlamıyorum benim eşim de Cihangir e taktı bi ara 😂
elifgocmn-80 Nursumeyye5 ya ama aslan her ne kadar güç temsil etsede sonuç itibari ile hayvan o yüzden ben hiç yakıştıramıyorum isim olarak ama tabi bu benim fikrim 💞yiğit aslandan daha geçerli bence🫶🏻
Nursumeyye5 Mesa3333 Evet ben de söylerken bunu düşündüm bunu benim demem 😂 çünkü biraz sıcak baksam bir isme direk kapı süsümüzü yaptırcam değiştirme şansım da yok 😅
Asel_27 Nursumeyye5 bendede kız cocuk bir isim bulamadım içime sinen o kadar isim içinden resmen hiçbirşey beyenmiyorum 😢😢neden bu kadar zor.Bu arada benim oğlumun adı Yusuf belki fikir olur❤️
Naciyemutlu Bizimkinin cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa yiğit Buğra kız olursa hafsa yağmur her cinsiyette de birini ben diğerini eşim söyledi zaten iki isim istedik en baştan beri bakalım sağlıkla gelsin de