aminehumamoms Dün doktora gittim kilosu 2806 gram haftaya cumada sezeryanım var 3kiloyu geçermii 🥹 her sabahta kaşar yumurta yemeğe özen gösteriyorum bide başka ne kilo aldırır yardım edin çok moralim bozuldu
Dillloooo aminehumamoms aminehumamoms niye moralini bozuyorsun ki kuzum. Gayet iyi bence doğumdan sonra alıdırırsın sen ona annesi. Ben minyonum mesela doktorum bana em fazla 2.5 3 kg arası doğar bebeğin dedi ben mutlıyım sağlıklılık olsunda
aminehumamoms Dillloooo bende minyon biriyim 40 kiloyla hamile kalmıştım 3 kiloyu geçsin çok isterdim ya tabiki dağlıkta önemlide sizin bebeğiniz kaç kilo kaçıncı haftadasınız
Yenianneperci35 aminehumamoms yeşil kırmızı mercimek olarak. Bir de hem çorbası , yemeği , köftesi :) onu da öneriyorlar . Muz da yiyin
Aliefezeyno aminehumamoms bende 44 kilo ile hamile kaldım. En son 23 hafta da gittim de minyondi bir hafta geriden geliyordu. Şimdi 27 haftadayim yarın gideceğim. Sanırım kilosu düşük ve minyon olacak şimdi de 50 kilo oldum. Çok aşırı kilo almadım karnım da çok büyük değil
aminehumamoms Dillloooo sonraki haftalar yavaşlıyor kilo alması yani bende öyle oldu yavaş alıyo okadarda herşeyi yemeğe özen gösterdiğim halde
aminehumamoms Aliefezeyno benimde öyle 13 kilo aldım toplamda ama hiç karnım yok görenler bebek minnacıcık doğucak diyolar ☹️
arse258 Bizde bugün doktora gittik 36+6 2.680 çıktı kilosu doktor biraz minyon bebek dedi önemli olan sağlıklı olması dedi bebeğin
hsizyl aminehumamoms hemen eczaneden ocean mummy al ben 2600 dü 3200 olmus bu hafta bol kaser ceviz muz yemeyi ihmal etme ama ilaci kesinlikle denemelisin canim