Selimunl Peki ben niye bu kadar kilo almışım :( 22+2 deyim doğumum normalde 23 nisan görünüyor ama sezeryan olacağı için doktorum on gün önceye hazırlan dedi yani 13 nisan
Yagmur28umeyr 21haftaligim yavas yavas basladim alisverise bebek arabamiz pusetimiz kiyafetlerimizin bir cogu tamamlandi sayilir besik bakiyorum odama uygun nasipse 19 nisan dogacak 🍯
[silindi] Yagmur28umeyr https://www.hepsiburada.com/beneto-bt540-gold-line-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV00000AHYFW?magaza=Fatihbebek&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiA9efgBRAYEiwAUT-jtP8ZFF1wT4ow5qwola3ivaUnj6IOxTJmr6X-oIPjAsHS6C7hDN-pKhoCHUYQAvD_BwE bundan mi aldin canım
[silindi] Yagmur28umeyr bende Veneto aldım da ön de 4 tekerlek pek kullanışlı değil zamanla kullanmasi zorlaşıyor dediler de o yüzden sormak istedim sence de öyle mi olur
Yagmur28umeyr [silindi] kulanmadan bilemeyiz hayirlisiyla bi kulanmaya baslayalim ancak ozaman anlariz cnm
[silindi] Yagmur28umeyr benimde siyah kahve bakalım aklıma takıldı da sana da sormak istedim teşekkür ederim canım 😊