Yessiimm gulcanak02_ o korku beni de şimdiden sardı güzel düşünüyorum onu kucağıma alacağım zamanları hayal ediyorum 🥰 hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤲🏼
Teraziii 6+2 yarın kontrolüm var🥹❤️ ikinci hamileliğim ama okadar heyecanlıyım ki ikincidede aynı heyecan oluyormuş❤️
SeymaSimsek Cerenbelis1 hayır henüz konuşmadık üç hafta sonra diğer kontrolümüz o zaman konuşacağız. Bana söylediği şey gereksiz kilo almaya dikkat et bu senin hem doğumunu hem doğum sonrasını etkileyecek.
Kubraalp Minikmucizelere zamanı gelince gelsin istiyorum normal istiyorum o zor olurmuş. 38 girince sezeryanla alıyorlarmış.
2erkek1kiz Yessiimm 32+1de 2000 kg du 33+4 te 2300 şimdi 35+1degidicem çok sık gıdıyorum ama büyüdü mu iyi mi çok merak ediyorum 🥹🥹
Elif_Sibel Yessiimm bizim bugün son nst ultrason günümüz cumartesi gerçekten görüş günümüz var kızımızla kavuşuyoruz ☺️
Yessiimm Elif_Sibel ayy ne heyecanlısınızdr şimdi rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🌸💖
edasontr Elffth_2017 anladımm bende 19 haftamdayım banaada gidince bakarmıki acaba bugun kontrolum var bakalım
Esra_4774 Yessiimm 23+3 haftalığız en son detaylıda 29 Kasım’da gördüm 19 Aralık’ta görüş günümüz günler geçmiyor çok özledim bebeğimiiii😪