Yessiimm Günaydınlarrrr 32+3ten 😌 O kadar çok özledim ki bu günü iple çektim diyebilirim en son 3 hafta önce gitmiştim 1600 kilodaydı bakalım ne kadar oldu 🥰 Sizde durumlar nasıl ?
Elffth_2017 Yessiimm bizde 12 haftalık olduk 2 li test verdik ayrıntılı ultrason için randevu aldım 15 şubata
busraozkan33 Yessiimm bugün 26+0 normalde özele gidiyordum rahatlıkla görüyordum en son geçen ay şehir Hastanesi’ne geldim makina bozuk diye ultrason fotoğrafı bile vermediler iki aydır görmedim minik kızımı inşallah bugün gösterir
Tugcegurdal_ Tunzaliee ay en heyecanlı zamanlar 🥰 keyfini çıkartın zaman hızlı geçiyor 36 haftalık olduk bile biz🥰
Nesli46 edasontr Şubat yazmış zaten ayrıca erken olmuyor 15 16 haftadan itibaren doktor randevu alın gidin diyor
ozgeerkan73 edasontr benim doktorum 11 - 14 hafta arası 2 li test yaptirmami söyledi. Şuan 12+5 olduk 21 aralıkta randevum var 2 li test için.
Mry0707 Merhana bende daha çok yeni5+6 yız keseyi daha dün gördük 25 inde inşallah kalp atışı bakılacak🙏🏻
Evrimkrttkn Yessiimm bizim görüş günümüzde perşembe günü çok merak ediyorum şuan ne durumdayız kilo aldık mı en son gittiğimde 1300 gr dı 38 cm boyumuz vardı şimdi bakalım ne olucak 31+6 şuan