Feride34 bende perinatolog takipliyim çam sakurada her defasında doktor değişiyor aynı kişiye alıyorum ama ya doktor yerinde olmuyor başka doktor bakmıyor yada onun yerine dırekt başka muayene odasına gidip farklı doktor oluyor yine anlamadım bir türlü zaten perinatolog doğuma girmiyormuş benim kendi doktorum özel muayenesi var oraya da gidiyorum düzenli olarak çünkü perinatolog sadece bebekle ilgili konuşuyor benim sancım ağrım oluyor kansızlık hat safhada herhangi birsey vermiyor bana bende kendimi daha iyi hissetmek için doktorumla da devam ediyorum ama doğumum çam sakurada olucak en son gittiğim doktor da doğum burda olsun kesin dedi bende bu yüzden sürekli aksatmadan gidiyorum verdikleri tarihlerde zulüm gibi birsey 9 da randevum oluyor 1-2 de doktor anca görüyor beni eve geçmem 4 u buluyor nst fln derken ama bebek hasta olduğu için hastanede tam teşekküllü bu yüzden orada olucak sezeryanım. Mesela benim doğumlarım erken oluyor 35-36 tıda doğum yaptım diğer çocuklarımı soyledıgım halde doktor 39 a kadar bekleriz diyor yani Buda beni çok endişelendiriyor şimdi 35+4 te gidicem tekrardan artık kadın doğumda baksın istiyorum perinatolog dışında olucaksam da gün versinler sürekli ağrım var suyum gelirse en azından ne yapacağımı bilmiyorum o hastanede nerden giriş olucak acilden mi sezeryan içinde alttan bakılıyor mu vs birsuru kafamı kurcalayan şeyler var yani Allah yardımcımız olsun rabbim iyi doktor ve ebelerle karşılaştırsın inşallah 🥹🙏🏻