Premsesko Ankara-58 şimdi bu postu ben açacaktım. Ya bende aynıyım genelde yatarken düşük ama 2 adım atsam dik otursam 12 8 geliyor. Birde bende bazen 13 8 filan görüyorum korkuyorum. İdrarım temiz
Kiwitoveannesi Ankara-58 benimde yok çıkmadı ama 15 9 bile oluyor bazen 24 saatlik idrarda preteine bakildi hepsi temiz çıktı tansiyon hapi kullanıyorum 21 haftaligim başından beri içiyorum günde 3 kere alfamet
Ankara-58 051020antalya canım günlük tansiyonum 11 6 ama 1 ay içinde 2 kere yükseldi 13 14 sonra limonlu su içtim dusurdum
Aryaam Ankara-58 benim başından beri 13. 14 11 görsem göbek atrum çünkü oğlumda tansiyon yüzünden erken sezaryana alindim korkuyor insan cok
Bartumommyyy Ankara-58 hayır açın tabi ama hep aynı şeyi soruyorsunuz aldığını cevaplar üç aşağı beş yukarı aynı şeyler
Premsesko Ankara-58 Valla korkuyorum ama düşüyorsa sorun olmaz dediler hep devamlı yüksek olması sorunmuş
Yenianneperci35 Ankara-58 protein kaçağını sağlık ocağında yapılan idrarla belirlenebiliyor mu acaba?
Mrvkrpnr Yenianneperci35 nefroloji bölümüne de gidebilirsiniz benim orda baya incelediler kaçak var mı diye