Merhaba,
Aslen Edirneliyim, başka şehirde yaşıyorum ailemin yanında doğum yapmak için 10 gün önce buraya geldim.
Keşan Devlet Hastanesi’nde Tuğçe Hanım’a gittim. Bu ayın 22’sinde bir aksilik olmazsa sezaryen olacağım.
Hastane koşulları hakkında bilgisi olan var mı ? Daha önce burada doğum yapan ?

9 gün sonra

Ozlem0795 cevabınız için teşekkür ederim 🌸 geçmiş olsun, bebeğiniz ile mutlu sağlıklı günleriniz olsun.
    Bugün yatış işlemlerim yapıldı , yarın sabah sezaryen olacağım. Tek kişilik bir oda vardı sadece ısınmıyormuş ama orayı tercih ettik. Yarın boş yer varsa bakacağız .
    Ama hastane ortamı oldukça temiz ve iyi geldi bana

yasminyasmin rica ederim,ben de teşekkür ederim amin inşallah 🙏☺️ size de şimdiden çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah kolaylıklar dilerim 🙏🌼

yasminyasmin merhaba, ben de Tuğçe hanıma gidiyordum. Normal doğum yaptım. Tuğçe hanım, ebeler, doğumhane personeli, oda temizliği vs çok iyiydi. Herkes çok ilgiliydi ben bayağı memnun kalmıştım. Siz de bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊🙏🏻

Hfmhumeyra merhaba, size de geçmiş olsun.
        Ben de dün sabah sezaryen oldum. Hastane çalışanları muhteşem. Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim sağlık kurumunda
        İyi ki buraya gelmişim.

yasminyasmin çok geçmiş olsun sevindim sizin adınıza. Sağlıkla büyüsün miniğiniz inşallah. 😊