MehtapGkmn Bktgzdd normal doğum çok istiyorum ya Metin Mutluya gidiyorum ben kendi özel muayenehanesi var ama medarla anlaşmalı orda doğum yapıyo onun ne kadar oldu ücreti acaba haftaya gidip ögrenecem bakalım
MorKelebek54 MehtapGkmn valla düşünmüyor baxim düşünmüyo😂😂 sakaryada hersey o kadar anormal ki duzgun bisi olunca cok sasiriyoruz o kadar alismisiz ki ankrmal olmaya 😂 böyle devam edicez gibi bakalim
MorKelebek54 Bktgzdd ama sezedyanda ameliyat hanede olmuyo mu nkrmal dogum dogum hanede diye bikiyorum gerci zekdle daha dogum yalan kimse olmasi yakinimdan tam bilmiyorum
MorKelebek54 MehtapGkmn evet kuzum ozel takipliyim sedat umura gidiyrum ama onun fiyatlari ne bilmiykrum cok fazla oldugunu sanmiuorum sedat hoca oara icin yapmiyo cunku bu isi ☺️
MehtapGkmn MorKelebek54 valla canım fiyatlar artmadan önce arkdsmda ona gidiyo 19bin demişti arkdsm martta doğurcak ocakdan sonra konuşuruz senin ücreti demişti ona arkadasa ücret fazla geldiği için başka hastane bakıyodu
MorKelebek54 MehtapGkmn 1 ay once birisi ile konjstuk burda o da 16 bin tl verdigini soyledi normal doguma hatta baya konstuk onla nasil ilerdifini felan sordum ona
MorKelebek54 MehtapGkmn ee sonuc 😂😂 bana da oyle dendi😂 ama bana var dendiğğ diye bagirasim geldi simdi ama bagiraniyirum
MorKelebek54 MehtapGkmn bu ay daha gitmedim 11 inden 11 ine gidiyorum ama en son 700 tl verdim suan da ne kadar oldu bilmiyorum 11 inde anlicaz bakalim
MorKelebek54 MehtapGkmn benim abimin doktoru 😂😂 hatta abimin adi da mutlu. Doktor koymus abimin adini