tugcesakzci Ftm55 ben de bunu atacaktım arkadaş atmış. Kesinlikle bu. Diğer o hantal büyük yastıklardan daha iyi bir yastık ben çok rahat ediyorum göbeğimi desteklediği için yüzüstüne yakın bir pozisyonda bile uyuyabiliyorum kesinlikle tavsiye ederim size de @nzlbrn
Petrichorers nzlbrn ben aldım ta yazın 600₺verdim yastık kendinden geçti haşat oldu resmen çok da bir etkisini görmedim açıkçası yine sırt üstü yatıyorum gece uyandığımda hep sırtüstüyüm yani bana gereksiz geldi
PrensesAnnesi- nzlbrn 36+2deyim sabahı sabah ettim dön dön dön ne yastık ne yorgan kâr etti bacaklarım beton gibi oldu daha belim felaket ağırıyor yalancı sancılar vurup vurup kaçıyor 🥲 bu da kâr etmez ağrısı olana
Smyye0303 nzlbrn normal yastığı al bacak arana koy hiç gerek yok yada emzirme yastığı al her türlü lazım olur sana doguruncada 😀 😅
Mercimeek nzlbrn ben evden bir tane yastığımı feda edip bacak arama koyuyorum hiç gerek yok bence kuzum
slnsbrby nzlbrn ben ebebekten almistim illa aynisini alman gerekemiyo ama kesinlikle alinmasi gereken bi urun 9 ay hic uyku problemi çekmedim
Eyvz Hamilelikte illa söyle yaticam deyip kendimi kasma . 32 . Hafta icerisindeyim yeri geldiğinde sırt üstü de yatıyorum. Eşim çok ısrar etti ama ben almadım. Çok rahatsız olduğumda karnımın altına battaniye katlayıp koydum .
kediliikizz nzlbrn ben aldım rahat edemedim her yerimi saran ve hareketlerimi kısıtlayan bir şey olduğu için, iade ettim. Şimdi 3 tane yumuşak kırlentle uyuyorum istediğimi istediğim yere sıkıştırmak suretiyle 😂 çok rahat oldu
atlasveannesi_ Alın bence ben almadım gereksiz diyenler yüzünden son haftam uyuyamıyorum 3 yastık var bacağımın arasında