KuzeyinAnnesi10 Memolininannesi deneyince bilgi verir misiniz lütfen 🙏 ❣️ tam yılbaşında 38 dolmuş oluyor gelmezse bende denemeye basliycam
Memolininannesi KuzeyinAnnesi10 Nazli05 Bktgzdd Kızlar şimdi şok marketten alıp içtim. Ananas özü varmış içinde zaten ananas rahim yumuşatdığı için etki edebilir diye düşünüyorum tadı güzeldi asitli birazcık
KuzeyinAnnesi10 Nazli05 aynı durumdayız yaşamadığım bi b.k kalmadı hamilelik çok zor geçti bi de bunu görüp dalga geçer gibi hala 2. Yi ne zaman yaparsın diyenler var 😂😂😂 ben ölmüşem onlar 2. Diyor
KuzeyinAnnesi10 Memolininannesi onların içinde çok fazla ananas olduğunu düşünmüyorum etki ederse yazar mısın. Direk alıp yesek daha iyi sanki
Memolininannesi KuzeyinAnnesi10 bende öyle düşünüyorum ama işte biri önerdi denemekten zarar gelmez diye içtim. Biraz ağrılar var ama içtiğimle alakalı değil tabi direk ananas yemek tabiki daha etkili bu durumda ben birde sıcak suya otjruyorum Gevşesin diye kaslar
KuzeyinAnnesi10 Memolininannesi sıcak suya oturacak yerim yok evimde küvet yok malesef. Sonunda bebeğin küvetine doldurup oturucam
Memolininannesi KuzeyinAnnesi10 ben ilk oğlumda hemoroid sorunu yaşıyordum onun küvetine doldurup oturuyordum şimdide aynısı bebek küveti candır 😁