Nazli05 Ultrasyonda bı hafta önde gidiyor ara.ara sırt ağrım.vajinala agrim.var ama.dogum.icin neler yapıyorsunuz 11 gün kaldı kilosuda iyi doğsa keşke
tgbadlgzr Nazli05 37 deyiz hiç doğacak gibi gelmiyor bana 😂 arada bi adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum geçiyor bu kadar 😬
Sudee9 Nazli05 yürüyüş yap adaçayı ve hurma tüket sağlıkla gelsin inşallah çok da bekletme.bnece doktorlar beklemiyor sezeryans alıyor hemen
Bktgzdd Nazli05 maltana diye içecek var oda etkili diye okumuştum ondan iç 2-3 adet 😇☺️ banada sonucu yazda haftam gelince bende içeyim
Nazli05 zeynozey o kadar rahatsızım ki göğsüme.batiyor bide çok kotu geçti 9 aydır kusuyorum tansiyon artık dayanamiyorum bekleyincede gelmiyor sagsaglim.dogsunda Allah’ın izniyle
zeynozey Nazli05 amin sağlıkla doğsun. Sabret ama az kalmış zaten içerde vaktini tamamlayınca mecbur çıkıcak başka yeri yok gidecek😂😂
KuzeyinAnnesi10 Nazli05 aynı durumdayız yaşamadığım bi b.k kalmadı hamilelik çok zor geçti bi de bunu görüp dalga geçer gibi hala 2. Yi ne zaman yaparsın diyenler var 😂😂😂 ben ölmüşem onlar 2. Diyor
Nazli05 Sudee9 ahududu yaprağı çayı içtim acaba adaçayı mi içsem doktor çaylar.asla.etki.wtmez dedi ama.
Eymenmomm Bol hurma+ yürüyüş+ merdiven inip çıkma + ilişkiye girme+ananas birde bitki çayı varmış duyduğuma göre arastirabilirsiniz 🤗
Memolininannesi Bktgzdd kim dedi acaba gerçekten etkisi var mı varsa hemen yarın gidip alıcam çünkü 😂
Nazli05 Memolininannesi az önce birisi yazmiski bi tatlı kaşığı tarçın bı bardak suyla için direk sancılar.geliyir kim yaptıysa oldu yazmis
Bktgzdd Memolininannesi al dene bence😂 bi yerde okumuştum aklımda kalmış😂 3 tane içtm akşamında doğuma gittim onun etkisi olsbilir vs yazmış
Bktgzdd Nazli05 yok maltana aynı zamanda süt yapanda bişey. Arpa suyu ben hamileliğib başındayken içmiştim öyle bir zararı yok
rabiaozcans Nazli05 günümüz aynı, benimde henüz bir belirtim yok😊🙏 geçtiğimiz cuma muayene oldum doktorum doğum belirtin yok dedi zaten. ben rutin hayatıma devam ediyorum, bebek ne zaman gelmek isterse artık😍