Melikeee123 Acemiiiii evet mecburi sezeryan olucak normali beklersek 4 kiloyu geçer dedi doktor zaten beklicek gibi değil sabırsız 😂
Anonim07 Acemiiiii Kesinlikle katılıyorum 😆 okdr sıkıntılı bi durumki yatamamak bir an önce günlerşn geçmesini diliyorum😁🙏🏻
Zuhales Benim de 35+5 geçen hafta nts de hafif ağrı çıktı doktor dinlen dedi, bol su iç dedi. Haftasına göre hafif ağrı çıkabilir dert etme dedi. Bakalım ilkinde başına neler gelecek biliyosun ama ikinci öyle olmuyo çok korkuyorum 😦
5858Buse Kızlar sizinde ayaklarınız çok şişiyor mu ? Bu arada çantalarınızı hazırladınız mı ? Ben emzik ve biberon almadım henüz sizler aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız ?
Ebru3439 5858Buse valla ben şişmesin diye hep soğuk su ile yıkıyorum bazen sonra yukarıya kaldırıyorum iyi geliyor şu anlık 🫠 çantası hazır Emzik Philips avent aldım biberon olarak ebe arkadaşın tavsiyesiyle e bebekten kaşıklı biberon aldım ihtiyacı olursa ilk öyle vereceğim
feridedmt 5858Buse ben çantamı hazırladım ama emzik ve biberon koymadım ilk iki gğn gerek olmaz diye koymalı mıyım ya
_ruyaninannesi_ Acemiiiii genelikle çıkmıyor ama şiddetliyse çıkabiliyor bu kasılma sancı doğuma hazırlık yapıyor küçük provalar😂😂😂😂
5858Buse feridedmt bende bilemedim Almadım da gerek duyulurmu bilmiyorum emziğe falan alışsın istemiyorum ama illa kullanılacak gibi de duruyor .emziği şimdi almayı düşünüyorum artık ama biberon için beklemeyi düşünüyorum aslınd a
Karanfill Acemiiiii oturmak yatmak yemek yemek zorlasti. Hareketleri de acıtıyor artık. Sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah hepimiz
Acemiiiii Karanfill hem de çok zor. Şuan bile belim kopacak gibi ağrıyor. Midemi ağzımda hissediyorum.
Melikeee123 Mervenurkaya yani 2 2 buçuk litre kadar ama iri bebeklerde veya gebelik şekeri olunca su fazlalığı oluyormuş şeker çıkmadı bebek iri ondan kaynaklı sanırım
Neslihan_02 Acemiiiii aynı durumdayım hatta artık mental olarak da bi an önce doğum gerçekleşsin diyorum