Sinemsevim Aabbccc olsun çokta kafanı yorma canım stres olmada en önemlisi o 🥹🥹kabak çekirdeği ve ceviz ağırlıklı yedim bende 🥰🥰
Sumeyyeky Aabbccc valla bana kimse beslenmene dikkat et demedi bende normal yaşantımda devam ettim rabbim çabanızın karşılığını versin ❤️
Ucarbabyy Aabbccc yani özellikle dışarda salata iyi yıkanmış olursa evde belki ama maydonoz nane bitki çayları
Yonca_26 Aabbccc havuc brokoli karnabahar ceviz badem ve haftada bir kez somon baligi tüketiyodum ben
Aabbccc Yonca_26 tamam canım benim çok teşekkür ederim başka onerebilecegin bir şey var mı avokado iyi diyorlar
Yonca_26 Aabbccc avokado da iyi diyorlar evet tüketebilirsen iyi olur ben cok denedim ama asla yiyemiyorum ya baska da bisy su an aklima gelmiyo🙈
Sumeyyeky Aabbccc 14. Haftadayız 🥹🥹 rabbim bebek isteyenlere tez zamanda nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Aabbccc Yonca_26 bencede ya valla bende hiç sevmiyorum limon döküp yiyince daha güzel olurmuş diyorlar 😃
Aabbccc Sumeyyeky Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin inşallah canım 😍iğne falan kullanıyor musunuz