Mavi-elif 19+4üm 3 kilo aldım 😃 inşallah az kiloyla kapatırız hamileliği 😂sonra vermesi baya zor oluyor
Hatice--- Burcinkorkut 5 6 kg almışım kızımda bu haftalara gelene kadar rahat 15 kg almıştım doğuma 28 kg alarak girdim ama zayıf hamile kaldım 😂😂
Motherandbaby_ Burcinkorkut Bence değişkenlik gösterebilir ben çok takmıyorum zaten 50 kiloydum şu an 55 oldum çok önemli değil yeter ki bebek iyi olsun kilo sonra verilir 😊
Tuba04 Sabahat17 hiç almamanız imkansız sonuçta bebeğin bile bir ağırlığı varken hiç almamak nasıl oluyor
Sabahat17 Tuba04 imkansız değil benim bulantı ve kusmalarim hala devam ediyor bu nedenle ben kilo alamıyorum veriyorum hatta bebekte kilo almaya ve gelişmeye başladığı için başlangıçtaki kilomla ayniyim bilmem anlatabildim mi
Aysnr11 Burcinkorkut 23+4 olduk hiç almadım daha başında 7 kilo vermiştim onu bile almadım garip bir şekilde normalde kilolu bir insanım ne yesem yarar hamilelik bende ters tepti
mucizem0111 21 haftalığız 53 ile hamile kaldım cumartesi kontrolde 58 cıktım doktorun tartısında ama doktor 56 kaydetti kıyafetleri çıkıyoruz yazarken dedi doktora göre 3 kg almışım evdeki tartıda 59.7 çıkıyorum bilemedim karışık biraz😂😂