Mercimeek Baharr_zn aman çok şükür kuzum benimde önde bende de çıkmadı ben gizli şekerime baktırdım sonra o yüksek geldi şuan diyet yapıyorum mecburen
Fundatercuman Nesaras 26+4te 1200dü benim Şuan 29+2yiz 30lu haftalara gelmek için gün sayıyorum çünkü hamilelik yoruyor vallahi
Furkanhifa Nesaras biz de bugün gittik 32+3 2000 Gr dedi doktor 43 cm biraz kilolu mu aceba buraya göre kilolu geldi. Şekerim yok ama dikkat ediyorum hafif yüksek çıkmıştı
Nesaras Furkanhifa hayır hayır gayet iyi kilosu ben yanlış yazmışım kiloyu 2.250 kilosu aynı haftayız. 2500 olsaydı iri bebek için sınırda derdim dedi .
Mercimeek Hayrisko benim gizli şekerim yüksek 6.1 çıktı beyaz her şeyden uzak kalıyorum ol yeşillik tüketiyorum
Metehanin_annesi 32+6 da 1863 gram dedi doktor haftasiyla uyumlu dedi ama bana az gibi geldi 🙂 sagliklari yernde olsunda
Sabrusebat 32+2′de 1750 gram idi doktor 100 gram kadar ortalamanın altında geri diyemeyiz dedi ama moralim bozuldu biraz 😐 gebelik şekeri çıktığından beri diyete uyacağım diye biraz aç bıraktım sanırım kendimi ondan olmuş olabilir mi😞
Nesaras Sabrusebat hiç üzülüp kafana takma daha cok yorar seni sağlıklı olsun da zayıf olsun zaten doğunca hemen toparlanacak . Biraz kilo aldıracak şeyler ye bakmışssın ki haftaya öne geçmiş kilosu 😍