Sezeryan doğumum gerçekleşti doğumu yakın olanlara merak ettiklerini cevaplaya bilirim🙏🏻🥹
Sezeryan doğumum gerçekleşti bugün sormak istedikleriniz🌸
Burcu-Elisa bnde sezeryan olucam yakın zamanda nasıl geçti hemen uyustunuzmu keserken ağrı acı duydunuz mu uyustuktan sonra uyustumu diye deneme yapıyorlarmı acaba😌
Burcu-Elisa 1 2 hafta içinde bende olucam inşallah belden uğraştırma mi yaptınız acaba ben o sekil dusunuyorum
Yarın sabah sezaryen doğumum var 🫣🥹
Burcu-Elisa genel anestezi mi yoksa epidural mi oldunuz
Belginylmz Hemen uyuştum belden iğne acısı hiç yok anlatılan gibi hissetmiyorsun bile ve korktugunuza değmior anın tadını cıkarın hemen bebiş geliyor zaten onu yanınıza yaklaştırınca ameliyatı unutuyorsunuz sadece yaptıgınız heyecanla kalıyorsunuz☺️🤲
Melikeee123 Evet spinal oldum ve okuduklarımla korkarak gittim ağlayarak panikle gittim cokmşükür herşey çok güzel gitti siz bebişinize odaklanın anlatılan gibi hiç birşey yok 2. Günüm olmasına rağmen güzel topladım bol bol yürüyüş yapın ☺️
-NurseMom- rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bende dün aynı heyecNdaydım bugün o anlar hiç yaşanmamış gibi ne oldu ne olucak diye içim içimi yiyordu
Burcu-Elisa ya içimi rahatlattiniz benimde yüksek ihtimal öyle olcak kaçıncı haftada oldunuz. Benimde hayatımdaki ilk ameliyatım olcak diye korkuyorum. İnşallah çok kolay geçer benimde😊
Burcu-Elisa Allah evladınızı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tebrik ederim, yapıştırma yöntemi mi yoksa dikişle mi kapattılar acaba ben de bunu merak ettim?
Bende haftaya pazartesi doğum yapacağım cok korkuyorum 🥲 spinal olacağım uyuştu mu diye kontrol ediliyor mu birde devlette mi özelde mi oldunuz sağlıkla büyütün 🥰
Burcu-Elisa bende kavuştum sağ salim cok şükür ♥️
ilk gebeligimde doğumum suni sanciyla başlayıp 13 saat sonunda acil sezaryene dönmüştü. ömrüm boyunca unutmayacağım bir aciyla sezaryen oldum. henüz vücudumda sancı varken sezaryen acısı kat kat eklendi. günlerce toplanamadim.. şuan 35 haftayim. ikinci bebeğimi bekliyorum.. o kadar korku doluyum ki. sezaryen kelimesi bile kalp ritmimi değiştiriyor. umarım dediğiniz gibi bir süreç geçiririm.. direk sezaryen olacagim icin insallah onceki surecteki acilari yasamadan kolayca gecirimm 🤲🏻
aryakuzey en özelde oldum zaten iğneden sonra sıcaklık oluyor ve sizi dezenfekte ederken sölüyorlar ne olcagını sunu hissetceksin diye sonrasında ben başladıklarını bilmiordum karnım kesilmiş bebek sesi geldi😅 okadar uyuşuo yani dokunuşlar hissediliyor acı yok
Twinsgirl yapıştırma yöntemi ile yapıldığ
Burcu-Elisa oh ne güzel atlatmışsınız darısı bize olsun 🤲🥰
Burcu-Elisa selam canım bende pazartesi sezeryan oldum ama belim ve dikiş yerim çok ağrıyor sende böyle bisey var mı bu durum normal mi korku ve ağrı karışık bsiey yaşıyorum ağlayacam nerdeyse
Kuzununannisi tabiki var benim bugün 6. Gün bant cıktı ve orası yanıyor bel kısmımda agrı oluyor ister istemez uykusuzluk gece emzirme nöbetleri herşey canımı yakıyor ama geçicek🙏🏻🌸
Burcu-Elisa karnınızı doğum anında bastirdilar mi bağırdıniz mi o esnada